12 / 05 / 2024

çeşmeye modern cami mi inşa edilecek

çeşmeye modern cami mi inşa edilecek

Aryon İnşaat, hayırsever Berna Yazıcılar tarafından yapımı üstlenilen Nazım Yazıcılar Camii inşaatını tamamladı. Cami, dün modern ve farklı mimarisiyle ibadete açıldı.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için düğmeye basıldı. TOKİ'nin İstanbul projelerinde tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

75 yıl sonra cami olarak açılan Fatih Kariye Camii Diyanet’e devredildi!

Kariye Müzesi’nin 75 yıl sonra cami olarak ibadete açılmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Kariye Camisi yönetimi Diyanet’e devredildi.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan cami mecliste!

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisine yapılması planlanan cami meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tarihi Tophane Çeşmesi için önlem alınmalı!

Tophane Çeşmesi'nde yakılan ateş çeşmeye büyük zarar verdi. Uzmanlar konuyla ilgili önemle alınması gerektiğini savunuyor.

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Halkalı Atakent'e yeni cami ve ticaret alanı geliyor!

Halkalı Atakent'e cami ve ticaret alanı inşa edilecek. Cami ve ticaret alanı toplam 7 bin 76 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Üsküdar Yavuztürk'e modern muhtarlık binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk'e modern muhtarlık binası kazandırdı.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Ataşehir Modern projesinde düğmeye basıldı!

Lens Yapı'nın Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi'nde konumlandırdığı yeni projesi Ataşehir Modern'de düğmeye basıldı..

çeşmeye modern cami mi inşa edilecek Haberi

çeşmeye modern cami mi inşa edilecek

Sosyal sorumluluk projelerine önem veren ARYOM İnşaat, hayırsever Berna Yazıcılar tarafından yapımı üstlenilen Nazım Yazıcılar Camii inşaatını tamamladı. Dün cuma namazıyla ibadete açılan cami, modern mimarisiyle Çeşmelilerin beğenisini topladı. Hayırsever Berna Yaczıcılar'ın yaptırdığı Çeşme'deki Nazım Yazıcılar Camii'nin inşaatını yüklenici firma olarak Aryom İnşaat gönüllü olarak üstlendi. Cami, dün modern ve farklı mimarisiyle ibadete açıldı.


Sanat ve estetik birarada 


Camide kılınan ilk cuma namazından önce konuşan Aryom İnşaat sahibi Mustafa Günday, "Hayır sahibi Berna Yazıcılar'a, projeyi yapan mimar Özgür Dinçer'e ve yapımda emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Her projemizde hassas bir mühendisliğin ve sanatsal estetiğin buluşmasına önem veriyoruz. Caminin hayata geçmesinde bize fırsat veren İzmir Valimize ve bu güzel yeri bize tahsis eden Milli Emlak Defterdarı Tamer Utkucu'ya, Çeşme Kaymakamlığı'na, İl...