28 / 04 / 2024

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.



Bursa Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyeleri mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye bastı. Olay.com yazarı İhsan Aydın 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlıkların başladığını ve belediyelerin yeni döneme  hazırlanırken devam eden işlerini, projelerini tamamlayabilmeleri için kaynağa ihtiyaçları olduğunu bu nedenle de envanterlerindeki gayrimenkullerin önemli bir gelir kapısı olduğunu söyledi.  
  İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

İKİ BÜYÜK İLÇE BELEDİYESİNDEN DEV SATIŞ!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi olan Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı yapılıyor. Osmangazi Belediyesi Panayır Mahallesi’ndeki iki ayrı parselini 5 Ekim’deki Encümen toplantısında ihaleyle satacak.

3 bin 588 diğeri 3 bin 161 metrekarelik iki büyük arsa toplamda 64,5 milyon liralık bir muhammen bedelle ihaleye çıktı. Belediye kısa süre önce de Kanalboyu’nda Çelebi Mehmet Bulvarı üzerindeki dairelerini satışa çıkarmıştı. kinci büyük gayrimenkul satışını ise 29 Eylül’de Mustafakemalpaşa Belediyesi gerçekleştirecek.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

3 BÜYÜK PARSEL TOPLAMDA 246,5 MİLYON LİRA!

Güllüce Mahallesi’nde depolama alanında kalan 3 büyük parsel için toplamda 246,5 milyon liralık muhammen bedel belirlendi. Bu bedelin üstüne çıkanlara araziler satılacak. Arazilerden biri 11,3 diğeri 15,7 ve üçüncüsü de 25,6 dönümlük araziler 55,76 ve 115 milyon lira muhammen bedel üzerinden artıma yöntemiyle satışa çıkarıldı.

Gayrimenkulleri almak isteyenler, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde temin edecekleri dosya ile ihaleye katılabilecek.  Bu arada İnegöl ve Orhangazi belediyeleri de kimi taşınmazlarını da kiralayacak. İnegöl’de 10, Orhangazi de ise 19 taşınmaz açık ihaleyle isteklilere kiralanacak.

Gayrimenkul satış ve kiralama gelirleri seçim öncesi belediye bütçelerine ve başkanlara ilaç gibi geleceğini söyleyen İhsan Aydın, ''Seçime doğru diğer belediyelerimizin mülk satışlarında da artış olacağını düşünüyoruz.

Önceki yıldan tahmini bütçelere konan bu gelir faslının, başkanların masrafsız kaynak temininde önemli bir kapısı olduğu biliniyor.'' ifadelerini kullandı.
 

Konya Büyükşehir Belediyesi 6 kat konut imarlı arsayı 153 milyon TL'ye satıyor!

Geri Dön