17 / 06 / 2024

TOKİ 36 şehir için düğmeye bastı! Yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle konut ve iş yeri satacak!

TOKİ 36 şehir için düğmeye bastı! Yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle konut ve iş yeri satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 şehirde konut ve iş yeri satışı için düğmeye bastı. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunulan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024.



Konut sahibi olmak isteyen dar gelirlilerin, kampanyalarını yakından takip ettiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni kampanyası için start verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 36 şehirde konut ve iş yeri satacak. Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre İstanbul, Ankara, Eskişehir gibi büyükşehirlerde satışı yapılacak olan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024 şeklinde belirtildi.


TOKİ 36 şehir için düğmeye bastı! Yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle konut ve iş yeri satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kolay finansman imkanlarıyla tam 36 kentte konut ve iş yeri satışı yapacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa sunacağı konut ve iş yerleri için vatandaşlar Emlak Müzayede sitesi üzerinden başvurularını yapabilecek.

36 ŞEHİRDE KONUT VE İŞ YERİ FIRSATI


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 şehirde yer alan 16 konut 183 iş yerini 30 Mayıs tarihinde açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Alıcılar söz konusu konutları yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerlerini ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vadeyle alabilecek.

YÜZDE 25 PEŞİNAT, 72 AY VADEYLE KONUT

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre Konya, İstanbul, Afyonkarahisar, Balıkesir, Zonguldak, Çorum, Eskişehir, Siirt, Rize, Tunceli ve Kars'ta satışa çıkarılan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olmak mümkün.


İŞ YERLERİ İÇİN YÜZDE 15 PEŞİNATLA 60 AY VADEYLE SATILIYOR

Gaziantep, Eskişehir, Tekirdağ, Afyonkarahisar, Kırklareli, Balıkesir, Ankara, Yalova, Çankırı, Konya, Nevşehir, Erzurum, Kayseri, Isparta,  Sinop, Sivas, Kütahya, Osmaniye, Diyarbakır, Burdur, Adana, Kırşehir, Elazığ, Kastamonu, Giresun, Uşak, Kars, Trabzon ve Şanlıurfa'da bulunan iş yerleri de yüzde 15 peşinat ve 60 ay vadeyle satışa sunuldu.

AÇIK ARTIRMA NE ZAMAN?

Konut ve iş yerleri 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek açık artırmalar,  Ankara  The Green Park Hotel ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca TOKİ tarafından satışa sunulan söz konusu konut ve iş yerleri için "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek.

Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar, 30 Mayıs tarihinde saat 14.00'a kadar alınacak.

Merakla beklenen açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülürken, başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşmak mümkün.
 

Deprem bölgesindeki yapılandırma ödemesine erteleme geldi!

Bankalarda "ortak kredi" uygulaması başlıyor!

Elektrikli E-Doblo Cargo ve E-Doblo fiyatları ne kadar?


Geri Dön