11 / 05 / 2024

Çaşme Nazım Yazıcılar Camii

Çaşme Nazım Yazıcılar Camii

Aryon İnşaat, hayırsever Berna Yazıcılar tarafından yapımı üstlenilen Nazım Yazıcılar Camii inşaatını tamamladı. Cami, dün modern ve farklı mimarisiyle ibadete açıldı.

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İslam Memiş resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen gaza basın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını açıkladı. Gümüş yatırmcıları bu yanıtı öğrenir öğrenmez gaza basacak. İşte gümüşün geleceği rakam.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

İmar affı gelecek mi? İmar barışı gelirse çarpık kentleşme artar mı? Uzman isimden şok açıklama!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İmar Affı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki İmar affı gelecek mi? İmar affı gelirse çarpık kentleşme artar mı? İşte ayrıntılar...

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…

A101'de televizyon, BİM'de yazıcılarda indirim var! 29-30 Eylül'ü kaçırmayın

29 Eylül 2022 tarihinde A101’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında Toshiba markasına ait akıllı televizyonlar, 30 Eylül 2022 tarihinde BİM’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında HP markasına ait yazıcılar var.  

Teknoloji devinden kullanıcılarına uyarı! Bunları yapmayı ihmal etmeyin

Facebook'tan tüm kullanıcılarına uyarı geldi. Kullanıcıların hesaplarını korumak için yapması gereken 3 adımı sıraladı.

İş arayanlar dikkat! Getir artık iş de getirecek!

Çalışan ve iş arayan kişilere dönük yeni uygulama Getirİş kullanıma açıldı! Tüm kullanıcılar faydalanabilecek! Peki, Getirİş nedir? Getirİş nasıl kullanılır? İşte tüm detaylar...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Çaşme Nazım Yazıcılar Camii Haberi

Çaşme Nazım Yazıcılar Camii

Sosyal sorumluluk projelerine önem veren ARYOM İnşaat, hayırsever Berna Yazıcılar tarafından yapımı üstlenilen Nazım Yazıcılar Camii inşaatını tamamladı. Dün cuma namazıyla ibadete açılan cami, modern mimarisiyle Çeşmelilerin beğenisini topladı. Hayırsever Berna Yaczıcılar'ın yaptırdığı Çeşme'deki Nazım Yazıcılar Camii'nin inşaatını yüklenici firma olarak Aryom İnşaat gönüllü olarak üstlendi. Cami, dün modern ve farklı mimarisiyle ibadete açıldı.


Sanat ve estetik birarada 


Camide kılınan ilk cuma namazından önce konuşan Aryom İnşaat sahibi Mustafa Günday, "Hayır sahibi Berna Yazıcılar'a, projeyi yapan mimar Özgür Dinçer'e ve yapımda emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Her projemizde hassas bir mühendisliğin ve sanatsal estetiğin buluşmasına önem veriyoruz. Caminin hayata geçmesinde bize fırsat veren İzmir Valimize ve bu güzel yeri bize tahsis eden Milli Emlak Defterdarı Tamer Utkucu'ya, Çeşme Kaymakamlığı'na, İl...