27 / 04 / 2024

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...



Türkiye'nin büyük şehirlerinde riskli yapıların yenilenmesi ve güvenli bir yaşam alanı oluşturulması amacıyla kentsel dönüşüm projeleri büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan "Yarısı Bizden" kampanyası, Türkiye'nin kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlattığını gösteriyor.

Bağcılar da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da Yoğun İlgi:

Bağcılar, İstanbul'un hızla gelişen ilçelerinden biri olmasının yanında son dönemde depreme ne kadar dayanıklı olduğu hakkında sosyal medyada yapılan yorumlarla gündeme geldi. Şüphesiz başlatılan "Yarısı Bizden" kampanyası, vatandaşların kentsel dönüşüme olan ilgisini arttırdı. Bağcılar'da 8 bin 400 bina için başvuru yapıldı. Bu yüksek başvuru sayısı, vatandaşların kentsel dönüşüm konusundaki memnuniyetini ve bilincini yansıtması yönünden oldukça önemli.

Bağcılar da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in Görüşleri:


Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, vatandaşların kentsel dönüşüme olan yaklaşımından memnuniyet duyduklarını belirtti.  Kendisinin ve belediyenin öncelikli gündem maddelerinden biri olan kentsel dönüşümün, Bağcılar'ı daha kimlikli ve geleceğe hazır bir kent haline getirme amacını taşıdığını belirten Başkan Özdemir, bu kapsamlı dönüşüm projesiyle çocukları geleceğe hazırlayan, yaşanabilir bir kent oluşturma hedefinde olduklarını ifade etti.


Geri Dön