09 / 05 / 2024

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...



Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası:

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul'daki 1.5 milyon riskli yapının yenilenmesi için kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlattı. Bu çerçevede hayata geçirilen Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden projesi, depreme dayanıksız binaların 5 yıl içinde tamamen ortadan kaldırılmasını hedefliyor. "Yarısı Bizden" kampanyası, özellikle riskli yapılarla mücadelede önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. İstanbul'da bulunan 1.5 milyon riskli yapının yenilenmesini hedefleyen bu kampanya, depreme dayanıksız binaların ortadan kaldırılması ve güvenli yaşam alanlarının oluşturulması amacını taşıyor. Kampanya, vatandaşların da kentsel dönüşüme aktif bir şekilde katılımını teşvik ediyor.

Bağcılar da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Kentsel Dönüşümün Önemi:

Kentsel dönüşüm, riskli yapıların yenilenmesi ve güvenli yaşam alanlarının oluşturulması açısından büyük bir öneme sahiptir. Bu projeler, deprem ve diğer doğal afetlere karşı dayanıklı yapıların inşa edilmesini sağlamaktadır. Ayrıca, kentsel dönüşüm süreci, yaşanabilir, estetik ve sürdürülebilir şehirlerin oluşturulmasını hedeflemektedir. Kampanyaların başarısı, vatandaşların bu sürece aktif katılımı ve bilinçli bir şekilde hareket etmeleriyle sağlanmaktadır.

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Ekonomi profesöründen döviz kurlarıyla ilgili flaş uyarı; Bu kez tarih verdi

Uzman isimden ‘memura kira desteği’ için önemli uyarı: Kira fiyatları...

 


Geri Dön