04 / 05 / 2024

Kalme Kurumsal Uluslararası Kalite Ödülü

Kalme Kurumsal Uluslararası Kalite Ödülü

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., BID (Business Initiative Directions) tarafından 2016 yılında düzenlenen kalite ödüllerinde altın kategoride Uluslararası Kalite Ödülü ‘ne(International Quality Award) layık görüldü.

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor!

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor. Kurumsal Emlak Danışmanları Derneği KEDD Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, emlak ve gayrimenkul sektörünün büyümesiyle bölgeye olan talebin sürekli arttığını söyledi.

Doğuş GYO Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 14 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Doğan ve Esra Demirhan tarafından açıldı.

Atakule GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş., TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve KALME Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 13 Aralık 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile anlaştı...

Ata GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kredi derecelendirme hizmeti kapsamında "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş" ile bugün 1 yıllık kredi derecelendirme sözleşmesi imzalandı...

Atakule GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için TSKB Gayrimenkul Değerleme ve KALME Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı...

Doğuş GYO kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı...

Atakule GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme, TSKB Gayrimenkul Değerleme ve Reel Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak. 

Doğuş GYO, Kobirate ile kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı.

Uluslararası gayrimenkul lobisi kurulmalı!

GİSP  tarafından gerçekleştirilen ‘Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında Yabancı Kurumsal Yatırımcı ve Gayrimenkul Lobisi konusu konuşuldu. 

Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da!

GİSP gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek adına Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da yapılacak. 

Kalme Kurumsal Uluslararası Kalite Ödülü Haberi

Kalme Kurumsal Uluslararası Kalite Ödülü

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., BID (Business Initiative Directions) tarafından 2016 yılında düzenlenen kalite ödüllerinde altın kategoride Uluslararası Kalite Ödülü ‘ne(International Quality Award) layık görüldü. 


Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ,


- ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikalı olup,


- Sermaye Piyasası Kurulu tarafından gayrimenkul değerleme hizmeti vermek üzere listeye


alınmıştır,


- Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından bankalara değerleme hizmeti vermek


üzere yetkilendirilmiştir,


- İngiltere merkezli Royal Institution of Chartered Surveyors tarafından danışman şirketler listesine


kabul edilmiş ve “Regulated by RICS” statüsüne alınmıştır,


- Tanınmış Avrupalı Değerlemeci unvanını bünyesinde barındırmaktadır,


- Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği...