13 / 05 / 2024

kalyon beykoz arazisi

kalyon beykoz arazisi

Kalyon Grubu'nun Beykoz Dereseki Mahallesi'ndeki 81 bin 945 metrekarelik arazisinin Özel Eğitim Tesisleri Alanı fonksiyonlu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı....

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Beykoz'daki orman arazisi yapılaşmaya açıldı iddiası!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde orman arazisinde konut projesinin yapılacağı ve böylece yapılaşmanın başlayacağı ifade ediliyor. 657 daireye yer verilecek olan proje kapsamında, bin 946 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Proje, Beykoz ilçe merkezine 3 kilometre mesafede konumlanıyor.

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi Beykoz'da 370 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kalyon İnşaat Beykoz projesinin planları hazırlandı!

İstanbul Beykoz’da 2 milyon metrekarelik alanı kapsayan Kuzey Kirazlı ve Güney Kirazlı özel ormanlarına inşa edilecek olan 553 adet villanın planları hazırlandı.

Sinpaş GYO Beykoz Kanlıca arazisi değerleme raporu 2018!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Beykoz ilçesi 121 ada 12 ve 119 parsellere ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Kalyon İnşaat'tan Beykoz'a 553 villa!

Beykoz Dereseki’de hayata geçirilecek olan 553 villayı 3. havalimanı projesini de yürüten Kalyon İnşaat yapacak.

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Beykoz Surp Nigoğos Ermeni Kilisesi arazisi ne olacak?

Beykoz Surp Nigoğos Ermeni Kilisesi’ne ait olan mezarlık arazisi, Vakıflar Genel Meclisi (VGM) kararıyla hayrattan akara çevrildi.

Beykoz Paşabahçe arazisine yapılacak otel için görüşmeler başladı!

Torunlar GYO, Beykoz Paşabahçe Tekel arazisi üzerinde otel yapmayı planlıyor. 317 milyon TL'lik bütçeyle yapılacak otelin işletmesi için görüşmelere başlandı.

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Beykoz Ormanı için sit alanı hamlesi!

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Mehmet Berke Merter tarafından, Beykoz Dereseki'deki 1. derece sit durumunda olan 2 milyon 350 bin metrekarelik orman arazisi için "Sit Derecelerinin Düşürülmesi" için talepte bulundu...

kalyon beykoz arazisi Haberi

kalyon beykoz arazisi


Kalyon Grubu'nun iştiraki olan RSY İnşaat adıyla toplam 81 bin 945 metrekarelik arsanın imarı için 26 Nisan 2015 tarihinde İstanbul 2 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’na başvuru yapılmıştı. 2. derece sit alanında kalan arsaya  "Özel Eğitim Tesisi" fonksiyonlu imar planı değişikliği talebinde bulunulmuştu.


İstanbul Beykoz Dereseki Mahallesi, 8 pafta, 355 ve 356 sayılı parsellere ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, bakanlık tarafından 11 Mayıs 2015 tarihinde onaylandı.


Dereseki Mahallesi 355 ve 356 sayılı parsellere ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 19 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için tıklayınız


Kalyon Grubu Beykoz'da...