13 / 05 / 2024

kalyon grubu beykoz

kalyon grubu beykoz

Kalyon Grubu'nun Beykoz Dereseki Mahallesi'ndeki 81 bin 945 metrekarelik arazisinin Özel Eğitim Tesisleri Alanı fonksiyonlu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı....

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi Beykoz'da 370 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kalyon İnşaat Beykoz projesinin planları hazırlandı!

İstanbul Beykoz’da 2 milyon metrekarelik alanı kapsayan Kuzey Kirazlı ve Güney Kirazlı özel ormanlarına inşa edilecek olan 553 adet villanın planları hazırlandı.

Kalyon İnşaat'tan Beykoz'a 553 villa!

Beykoz Dereseki’de hayata geçirilecek olan 553 villayı 3. havalimanı projesini de yürüten Kalyon İnşaat yapacak.

Çeşme Alaçatı Havalimanı projesi onaylandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ihalesini IC-Astaldi-Kalyon grubu ortaklığının aldığını belirtti. Ayrıca Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesinin de bu ay içinde yapılacağını söyledi.

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Kalyon İnşaat'ın acı günü! Nadiye Fatma Aydın vefat etti!

EMAY Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hamidiye Aydın'ın annesi Hacı Nadiye Fatma Aydın vefat etti. Kalyon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Kalyon'un Beykoz Dereseki arsasının imar planı askıya çıktı!

Kalyon Grubu'nun Beykoz Dereseki Mahallesi'ndeki 81 bin 945 metrekarelik arazisinin Özel Eğitim Tesisleri Alanı fonksiyonlu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı....

Kalyon Grubu Beykoz'da özel eğitim tesisi imarı istedi!

3. Havalimanı projesi ortaklarından Kalyon Grubu, Beykoz Dereseki Köyü'nde yer alan 81 bin 945 metrekarelik arazi için "Özel Eğitim Tesisi" fonksiyonlu imar planı değişikliği talebinde bulundu.

kalyon grubu beykoz Haberi

kalyon grubu beykoz


Kalyon Grubu'nun iştiraki olan RSY İnşaat adıyla toplam 81 bin 945 metrekarelik arsanın imarı için 26 Nisan 2015 tarihinde İstanbul 2 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’na başvuru yapılmıştı. 2. derece sit alanında kalan arsaya  "Özel Eğitim Tesisi" fonksiyonlu imar planı değişikliği talebinde bulunulmuştu.


İstanbul Beykoz Dereseki Mahallesi, 8 pafta, 355 ve 356 sayılı parsellere ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, bakanlık tarafından 11 Mayıs 2015 tarihinde onaylandı.


Dereseki Mahallesi 355 ve 356 sayılı parsellere ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 19 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için tıklayınız


Kalyon Grubu Beykoz'da...