27 / 04 / 2024

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.



Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 30 seneyi geride bırakan Hasanoğlu Şirketler Grubu; altyapı projeleri konut, ofis, üniversite, hastane ve kamu binaları inşa etme ve geliştirme alanlarında faaliyet gösteriyor. 

1993'ten bugüne gayrimenkul ve inşaat sektöründe 10 milyar Türk Lirası yatırımla 1 milyon metrekare inşaat alanına ulaştıklarını dile getiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, 2000’li yıllarda Bahçeşehir’in simgesi haline gelen Banu Evleri projesiyle konutta markalaşma dönemine geçildiğini kaydetti.

2022 yılı projelerinin büyük bir hızla sürdüğünü kaydeden Haluk Hasanoğlu, Banu Evleri Bahçeşehir, Banu Evleri Ispartakule 1, Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin satışının tamamlandığını söyleyerek, 2022 yılının ikinci çeyreğinde Banu Evleri Ispartakule 4 projemizin inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi.

2022 yılının son çeyreğinde ise Banu Evleri Bahçekent projemizin inşaat sürecine odaklandıklarını dile getiren Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’de ise lüks villalardan oluşan yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu ndan 4 yeni proje geliyor!

BANU EVLERİ MARKASI İLE KONUT SEKTÖRÜNDE MARKALAŞMA DÖNEMİNE GEÇİLDİ

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun, Bahçeşehir ile özdeşleşen Banu Evleri projesi ile konutta markalaşma dönemini başlattığına değinen Haluk Hasanoğlu yaptıkları tüm işlerde ahlaki ve etik değerlere sadık kaldıklarını dile getirerek, "Hedef kitlemizin ve paydaşlarımızın hakkını koruyarak, karşılaştığımız her sorunu en efektif biçimde çözmeye gayret ettik." dedi.


Geri Dön