09 / 05 / 2024

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.



Yenilikçi ve kaliteli hizmetler sunmak için teknoloji, idari ve Ar-Ge konularında kendimizle yarışarak yeni ürün ve hizmetler geliştirdiklerini kaydeden Haluk Hasanoğlu, bu noktada en önemli misyonlarımızın başında Ar-Ge yatırımları geldiğini belirterek, geleceğin teknolojilerini; estetik ve fonksiyonellikle bütünleştirme vizyonuna yatırım yaparak fark yarattıklarını belirtti.

Banu Evleri'nin Bahçeşehir’in simgesi haline geldiğini belirten Haluk Hasanoğlu, bu başarıdaki en büyük payın da tüm projelerinin, hedef kitlenin ihtiyaçları göz önünde tutularak yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirilmesi olduğunu söyledi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu ndan 4 yeni proje geliyor!

2022 YILI PROJELERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

2022 projeleri hakkında da önemli açıklamalar yapan Haluk Hasanoğlu, Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak 2022’nin ilk çeyreğinde Banu Evleri Ispartakule 1 / 2. Etap projelerini teslim ettiklerini söyledi. 

Hem blok hem de villa konseptinde tasarlanan projenin; 10 bin 400 metrekarelik arsa, 31 bin metrekarelik inşaat alanı ve 8 bin metrekarelik yeşil alana sahip olduğunu dile getiren Haluk Hasanoğlu, ,2 ana blok ve 3 ‘Kent Villası’nda 140 daire ve 2 ticari alanın yer aldığı projenin göl ve doğa manzarasıyla şehrin içinde, şehirden uzak bir yaşam sunduğunu söyledi.


Geri Dön