17 / 05 / 2024

Kalyon inşaat Sabuncubeli Tüneli ne zaman açılacak

Kalyon inşaat Sabuncubeli Tüneli ne zaman açılacak

Evliya Çelebi'nin 'Korkunç Sabuncubeli' dediği geçidi by-pass edecek Sabuncubeli Geçidi'nin inşaatına yeniden başlanıyor. Binali Yıldırım'ın en önem verdiği projelerden biri olan tünelin çalışmaları aralıkta durmuştu.

Suudi Arabistan'ın  en büyük şirketinden Kalyon İnşaat'a ortalık teklifi!

Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan NEOM, Kalyon İnşaat’a ortaklık teklif etti. Kalyon İnşaat, global şirket oluyor...

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Kalyon İnşaat Mali’ye metrobüs hattı yapacak!

Kalyon Holding, Mali'nin başkenti Bamako'ya metrobüs hattı inşa etmek için harekete geçti. Şirket Mali yönetimiyle Bamako'da 18 duraklı metrobüs hattının inşa edilmesine dair mutabakat muhtırası imzaladı...

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesi!

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesinde ön talepler toplanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde inşa edilen projede 4 blokta 188 konut ve 120 ticari alan bulunuyor. 

Kalyon İnşaat'tan Beykoz'a 553 villa!

Beykoz Dereseki’de hayata geçirilecek olan 553 villayı 3. havalimanı projesini de yürüten Kalyon İnşaat yapacak.

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamam!

Gülermak-Kolin-Kalyon İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik çalışmalarının yapılmaya başlanıldığı metronun 2018 yılının ilk yarısında açılması planlanıyor.. 

Sabuncubeli Tünel inşaatına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Manisa'da yapımı devam eden Sabuncubeli Tünel inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatında son durum!

Sabuncubeli Tünelleri'nde, 350 işçi, dönt noktadan 24 saat çalışmalarını devam ettiriyor. Tünel inşaatının yüzde 59'luk bölümünün tamamlandığı, inşaatın sorunsuz devam ettiği açıklandı.

Sabancubeli Tüneli'nin inşaatı hangi aşamada?

Manisa-İzmir arasını 15 dakikaya indirecek olan Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatının yılan hikayesine döndüğünü söyleyen CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Meclis'e takdim ettiği soru önergesiyle tünelin ne zaman açılacağını sordu.

Kalyon İnşaat'ın acı günü! Nadiye Fatma Aydın vefat etti!

EMAY Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hamidiye Aydın'ın annesi Hacı Nadiye Fatma Aydın vefat etti. Kalyon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Kalyon inşaat Sabuncubeli Tüneli ne zaman açılacak Haberi

Kalyon inşaat Sabuncubeli Tüneli ne zaman açılacak

Evliya Çelebi'nin 'Korkunç Sabuncubeli' dediği geçidi by-pass edecek Sabuncubeli Geçidi'nin inşaatına yeniden başlanıyor. Binali Yıldırım'ın en önem verdiği projelerden biri olan tünelin çalışmaları aralıkta durmuştu.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın en önem verdiği projeler arasında yer alan, iki tüpten birinin güzergahındaki heyelan nedeniyle güzergahı değiştirilen, Sabuncubeli Tüneli'nin yapımına yeniden başlanacak. Manisa ile İzmir'in arasında yer alan ve iki kent arasındaki seyahatinde Evliya Çelebi'nin "Korkunç Sabuncubeli" dediği geçidi by-pass edecek tünel inşaatı, 2014 yılının Aralık ayı içerisinde yüklenici Koçoğlu Şirketler Grubu'nun iflas etmesi nedeniyle durdu. 


KALYON İNŞAAT YAPACAK 


Tünel inşaatının devam etmesi için geçen 26 Mayıs'ta yapılan ihaleyi kazanan Kalyon İnşaat adlı firmaya yer teslimi yapıldı. Karayolları 2'nci Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, tünel inşaatının...