05 / 05 / 2024

kaman alt gelirli

kaman alt gelirli

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvurusu bugün başlıyor. Toplam 63 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor.

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

TOKİ'den maaşı 5 bin 500 liranın altında olanlara müjde!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üreten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 projesi için başvuru sürecini başlattı. Projelere maaşı 5 bin 500 liranın altında olan herkes başvuru yapabilecek...

Maaşı 5 bin 500 TL'nin altında olanlara müjde!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta içerisinde 1.823  konutun ihalesini gerçekleştirecek. Projelere maaşı 5 bin 500 TL'nin altında olan herkes başvuru yapabilecek...

TOKİ'den asgari ücretli ve dar gelirli ailelere ev sahibi olma müjdesi!

TOKİ dar gelirli, emekli ve asgari ücretle çalışan vatandaşlar için konut müjdelerini sıralıyor. İşte TOKİ'den asgari ücretli, dar gelirli, alt gelir grubu ailelere ev sahibi olma şartları ve detayları...

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

Alt ve orta gelirli vatandaşa müjde: Yılda 150 bin konut!

Türkiye 2023 Zirvesi’nden vatandaşa müjde çıktı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile birlikte alt ve orta gelirliye özel proje hazırladıklarını açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yılda 150 bin konut yapacağız" diye konuştu...

TOKİ dar gelirli ve emekli başvuru şartları 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği projelere başvuru yapacak alt gelir grubu ve emekli vatandaşlarda bazı şartlar aranıyor. İşte TOKİ dar gelirli ve emekli başvuru şartları 2019...

TOKİ'den dar gelirli vatandaşlara 1.685 konut!

TOKİ dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmaya hayalinin gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ alt ve orta gelir grubuna yönelik 25 şehirde 1685 konutu açık satışa çıkardı...

TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? 

Dar gelirli vatandaşın ev hayali TOKİ sayesinde gerçek oluyor. Peki TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? Gerekli belgeler nelerdir? 

kaman alt gelirli Haberi

kaman alt gelirli

Kura çekilişinin 3 Ağustos 2016 gününde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kaman projesinde aylık taksitleri 276 liradan başlangıç gösteriyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 15 peşin ödemede kalanı 180 ay taksit vade; yüzde 20 peşinde kalan bedeli 240 aya varan vadelendiriliyor.


2016 TOKİ Kırşehir Kaman başvurularına Şehit Aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimler, en az yüzde 40 engelli vatandaşlar, emekli vatandaşlar ve diğer alıcı adayları başvurabilecek.


TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvurusu bugün başlıyor ve 22 Temmuz 2016 tarihine kadar devam ediyor. Projedeki daire fiyatları 82 bin 867 TL ile 137 bin 774 TL arasında değişiyor.


Satış duyurusu için