04 / 05 / 2024

kaman evleri toki satılık

kaman evleri toki satılık

63 konuttan oluşan TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu projesindeki daireler için satış süreci devam ediyor. Peki, Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü ne zaman?

Meram Gödene Evleri TOKİ 3+1 kazananlar listesi!

Meram Gödene Evleri TOKİ 3+1 kazananlar listesi bugün açıklanacak. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı!

67 adet konutun standart kategoride satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvuru!

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlayacak. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu!

Toplamda 67 adet dairenin açık satış yöntemiyle sunulduğu projede 140 bin 157 TL'den başlıyor. TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu 26 Eylül'de başladı.

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası!

106 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Kırşehir Kaman projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası..

Denizli Karahayıt Evleri TOKİ 2016 başvuruları!

258 adet konuttan meydana gelen TOKİ Denizli Karahayıt projesindeki 80 adet daire mevcut hali ile açık satışa çıktı. İşte, Denizli Karahayıt Evleri 2016 başvuruları..

Kırşehir Kaman TOKİ Alt Gelir Evleri kura sonucu!

Başvuruların konut sayısında az olması nedeniyle bugünkü kura çekilişi iptal edildi. İşte Kırşehir Kaman TOKİ Alt Gelir Evleri kura sonucu...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016!

TOKİ Kırşehir Evleri'nde toplamda 63 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016...

kaman evleri toki satılık Haberi

kaman evleri toki satılık

Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından 63 konut olarak inşa edilecek olan Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi devam ediyor. 


Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü!

Kura satış yöntemiyle satılacak olan Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü 22 Temmuz 2016 olarak belirlendi. 


TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvurular ve satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kaman Şubesi aracılığı ile yürütülecek. 


Satış duyurusu için