13 / 05 / 2024

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat iletişim

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat iletişim

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Özdemir tarafından kuruldu.

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet    Köseoğlu tarafından kuruldu.

Cetka Otomotiv Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cetka Otomotiv Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çetiz tarafından kuruldu.

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Muratoğlu ve Kasım Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Balance Otelcilik Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Otelcilik Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baytar tarafından kuruldu.

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aydemir tarafından kuruldu.

Ylmz Kardeşler İnşaat Yapı Nalburiye Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ylmz Kardeşler İnşaat Yapı Nalburiye Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Yilmaz tarafından kuruldu.

Cvr İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvr İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Aris34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm E-Ticaret Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Aris34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm E-Ticaret Tekstil Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Karadeniz ve İlker Güven ortaklığında kuruldu.

Sinyu Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinyu Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Halim Kılıç tarafından kuruldu.

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat iletişim Haberi

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat iletişim

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Özdemir tarafından kuruldu.

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMOTİV -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç...