05 / 05 / 2024

kameroğlu inşaat metrohome suıtes residence

kameroğlu inşaat metrohome suıtes residence

Metrohome Suites & Residence projesi Kameroğlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje kapsamında 1.600 konut,130 mağaza 112 bin metrekare alanda inşa edilecek.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Suites-Residence-Cadde projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

Hasanoğlu İnşaat dev indirim kampanyasını uzattı!

Hasanoğlu İnşaat, tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 15 gün daha uzattı. 

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları!

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Proje Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü'nde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. İşte Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü güncel fiyatları...

Kameroğlu Metrohome Konutları 48 ay sıfır faizle!

Metrohome projesi İstanbul Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edildi. Projede konutlar için 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Beylikdüzü Metrohome Kameroğlu fiyatları!

Beylikdüzü Metrohome Kameroğlu fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor...

kameroğlu inşaat metrohome suıtes residence Haberi

kameroğlu inşaat metrohome suıtes residence

Kameroğlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Metrohome Suites & Residence projesinde 1.600 konut 130 mağaza bulunurken daire ve mağazaların metrekare birim fiyatlarının 4 bin 750 TL ile 5 bin 250 TL arasında değişiyor.

Kameroğlu Metrohome Residence projesi Mayıs ayı içinde satışa sunulup 2,5-3 yılda tamamlanması bekleniyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra özel okul ve hastane de yer alacak.

Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan Kameroğlu Metrohome projesi metrobüs ve yakında inşası başlayacak metroya 1 dakika yürüme mesafesinde olup dev botonik vadisi üzerinde yer alacak.

Kameroğlu Metrohome Residence projesinde ödeme koşulları henüz bilinmezken yakında yapılacak olan lansmanı ile konutlarını satışa çıkaracak.

Projede konut sahiplerine fitness, sauna, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, AVM, 3 katlı otopark, gölet, konser salonu gibi sosyal alanlar...