27 / 04 / 2024

kameroğlu metro home nerede

kameroğlu metro home nerede

Metro Home Evleri İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Toplam 1.200 daireye yer verilen projede daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ekrem İmamoğlu: Metro yapacağız!

CHP İBB Başkan adayı İmamoğlu, "Metro yapacağız. 630 kilometre metro hattı, 11 yeni füniküler hat ile bağlayarak; 5 yılın sonunda vatandaşlarımızın yüzde 90’ının evinden, işinden, okulundan yürüyerek bir metro durağına erişebileceği bir İstanbul olacak" dedi...

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Suites-Residence-Cadde projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Ekrem İmamoğlu: Metro inşaatları hızlanacak!

CHP İstanbul büyükşehir belediye başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, metro inşaatlarına hız kazandıracaklarına hız vereceklerini söyledi. Yeşil alan sayısını artıracaklarını söyleyen İmamoğlu, ''Yapılaşmanın önüne geçilmeli” dedi.

Kameroğlu Metrohome fiyatları!

Kameroğlu Metrohome fiyatları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 48 ay 0 faizle ödemelerin yapıldığı proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Metrohome Kameroğlu Aralık 2017 fiyat listesi!

Metrohome Kameroğlu Aralık 2017 fiyat listesi kapsamında 1+1'ler 352 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor...

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları!

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Proje Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü'nde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. İşte Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü güncel fiyatları...

Kameroğlu Metrohome Konutları 48 ay sıfır faizle!

Metrohome projesi İstanbul Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edildi. Projede konutlar için 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

kameroğlu metro home nerede Haberi

kameroğlu metro home nerede

14 blokta toplam 1.200 daire ve 130 adet ticari üniteden oluşan Metro Home projesi, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut seçenekleri ile İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirildi. 

Beylikdüzü Metro Home güncel fiyatları 1+1'lerde 270 bin TL'den başlıyor.  Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Evleri, 112 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 

Beylikdüzü Metrohome projesi konum olarak E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. Metrohome Evleri projesinde Suites ve Residence etapları bulunuyor. 

Kameroğlu Metrohome projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, gölet, konser alanı gibi olanaklar da olacak.

METROHOME SUITES

Metrohume projesinin suites bölümünde 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+2, 4+2, 5+2, 6+2, 7+2 dubleks geniş daire seçenekleri ve Suites’e özel sosyal alanlar bulunuyor. 

METROHOME RESIDENCE

Minimalist bir yaşam tercih edenler için dubleks daireler 1+1, 2+1 ve  2+1,3+2, 4+1  oalrak tasarlandı. Residence’a özel...