16 / 05 / 2024

Kamhi çifti

Kamhi çifti

Kamhi çiftinin lüks villası için Yargıtay'dan kritik karar çıktı. Bedirhan Esenlik ile 35 yıldır evli olan Kamhi çifti arasında, 5 yıla yakın bir süreden beri devam eden ‘villa krizi’nde son karar Yargıtay’dan geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti İzmir'e taşındı!

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti radikal bir karar alarak Egenin incisi İzmir'e yerleşti...

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti Çubuklu Vadi Evleri'nde villa aldı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünyevine giren Barış Arduç-Gupse Özay çifti, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

Jak Kamhi'nin 3 milyon dolarlık evi eski ortağına geçti!

Alman beyaz eşya devi BSH, eski ortağı olan Jak Kamhi'ye karşı açtığı tazminat davasını kazandı. 3 hafta önce çıkan kararla birlikte Kamhi'nin 3 milyon dolarlık malikanesinin de sahibi oldu.

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti Pablo Escobar’ın evini aldı!

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti artık, daha önce ünlü uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar’a ait Miami’deki evde yaşayacak.

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Amal-George Clooney çifti ikizleri için taşınıyor!

İngiltere’de 20 milyon sterline aldıkları malikaneden güvenlik nedeniyle ayrılma kararı alan Amal-George Clooney çifti, yeniden ABD’nin Los Angeles kentine taşınmayı kararlaştırdı.

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Ebru Yaşar-Necat Gülseven çifti Diyarbakır'da okul inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti yeni yatırım yapacak. Çift, Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır Bismil'de okul inşa edecek.

Kamhi çifti Haberi

Kamhi çifti

Bedirhan Esenlik ile 35 yıldır evli olan Kamhi çiftinin lüks villası için Yargıtay'dan kritik karar çıktı. Dava dosyasından edinilen bilgilere göre taraflar arasındaki sorun şu şekilde gelişti:


SATIŞTAN ÖNCE DAVA AÇILDI

Yaptığı büyük yatırımlar sonrası mali güçlüğe giren Cefi Kamhi 2009 yılı ortasında Esenlik’ten 3.5 milyon TL aldı. Esenlik alacağı tutara karşılık, Kamhi’nin villada sahip olduğu hisseye ipotek koydurdu. Ancak, iddiaya göre ödeme yapılmayınca Esenlik, 11 Mayıs 2011’de icra takibi başlattı. Yapılan itiraza rağmen takip kesinleşti. İcra müdürlüğü villanın yarı hissesinin satışı için ocak 2012’ye gün verdi. Bu süreçte, Yasemin Kamhi, ipoteğin kaldırılması için hem eşine hem Esenlik’e karşı 4 Ocak 2012’de İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nde dava açtı.

‘BAŞKA ADRESTE OTURUYORLAR’

Kamhi’nin iddiası, ipotek konulan yerin aile konutu olduğu, Esenlik’in iyi niyetli olmadığı...