16 / 05 / 2024

Kamil Ağduk

Kamil Ağduk

ZKT Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kamil Ağduk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Otobüs bileti almak hayal oldu! Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! Metro, Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Henüz tatile çıkamayan vatandaşlar şehirler arası otobüs bileti fiyatlarını araştırıyor. Şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç ve Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları zam şampiyonu oldu! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Çanakkale Truva... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Haziran ayının zam rekortmeni otobüs bileti fiyatları oldu! İstanbul Ticaret Odası'nın açıklamasına göre Haziran ayında otobüs bileti fiyatları yüzde 33,08 oranında arttı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Özbay tarafından kuruldu.

İzmirli depremzedelerden kredi için çağrı!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Ednan Arslan düzenledikleri basın toplantısında  depremzedelere verilecek kredi için adım atılması konusunda çağrıda bulundu. 

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Kamil Okyay Sındır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili ve Deprem Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir depremi sonrası başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak kayıplarının yaşandığına dikkat çekerek, yapılan deprem konutlarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Çolak tarafından kuruldu.

Nurko Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Nurko Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Korkut Balkan tarafından açıldı.

Galata Kulesi ve Selimiye Kışlası Vakıflar'a devredildi!

Galata Kulesi’nin Vakıflar’a devriyle ilgili mahkemenin karar verdiğini söyleyen Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, “Vahdettin Köşkü, Adile Sultan Sarayı, Zeynep Kamil Hastanesi, Paşakapısı Cezaevi, Selimiye Kışlası, Beylerbeyi Polis Evi, Abraham Paşa Konağı, Ihlamur Kasrı da artık Vakıflar’ın'' dedi.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi bugün Fatih'te 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı!

İstanbul'un tarihi hastane binası olan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin restorasyonu tamamlandı. Hastane, İstanbul Valisinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Kamil Ağduk Haberi

Kamil Ağduk

ZKT Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kamil Ağduk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


ZKT Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu muameleler ve girişebileceği işler şunlardır: - Her nevi konut, toplu konut inşaatı yaptırır, satar, kiraya verir, şehirler kurar, işhanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, hava alanları, otel, motel, kamping, her türlü turistik tesis, alışveriş merkezi, spor tesisleri, spor sahaları ve her türlü inşaat işlerini yapar, her türlü gayrimenkul alım satım ve ticaretini yapar. -Gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineye ait arsa ve araziler üzerinde her türlü...