27 / 04 / 2024

Kamil Erkan

Kamil Erkan

Erkanlar Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi, Kamil Erkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zekeriya Erkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Üsküdar'da kuruldu.

Erkanlar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erkanlar Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Kamil Erkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zekeriya Erkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Üsküdar, Küplüce Mahallesi'nde kuruldu.

Kamil Berk: Pek çok proje için teklif alıyoruz!

NG Hotels'in Sapanca diğeri de Afyon'da olmak üzere 2 oteli ve toplam 1.750 yatak kapasitesi bulunuyor. NG Hotels icra Kurulu Başkanı Kamil Berk, "Pek çok proje için teklif alıyoruz." diyor.

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Tavukçuoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Çamur tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi!

Gaziantep'te 1974 yılında Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından inşa edilen Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi. TOKİ, yıkım tarihi için gün belirleyecek.

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığının nedeni gayrimenkul çıktı!

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişkinin bitmesiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Çelik'in, Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

TOKİ'den Ali Erkan Çopur'a ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Ali Erkan Çopur'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi bugün Beyoğlu’nda 6 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mimarların, Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili kırmızı çizgileri var!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kamil Saraçoğlu'ndan Ergün Turan'a ziyaret!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Toplu Konut İdadesi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Kente emekliler için yaptırılacak olan konutlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Müşaviri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği'ne atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Kamil Erkan Haberi

Kamil Erkan

Erkanlar Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi, Kamil Erkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zekeriya Erkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Üsküdar'da kuruldu.


Erkanlar Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a-Yurtiçi ve Yurt dışında Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya kendi adına ve üçüncü kişiler adına binalar , yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri ve müstakil konut, iş hanları, alışveriş merkezleri,fabrikalar, maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su,kanalizasyon,boru hattı, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, Türkiye...