30 / 07 / 2024

kamil karagözoğlu kimdir

kamil karagözoğlu kimdir

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Fransızlar'dan kalma eski adliye binasındaki 111 yıllık saatin, gönüllü olarak bakımını yapan tamircinin kalp rahatsızlığı geçirmesi nedeniyle 1 yıldır sesi duyulmuyor

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

kamil karagözoğlu kimdir Haberi

kamil karagözoğlu kimdir

İskenderun'un Şehit Pamir Cad-desi'nde bulunan, Fransızlar tarafından yapıldığı belirtilen eski adliye binasındaki tarihi saat, 1 yıl önce bakımını ve onarımını yapan tamirci Kamil Karagözoğlu'nun (67) kalp rahatsızlığı geçirmesinin ardından adeta kaderine terk edildi. Tarihi saatin 1960'tan beri bakım ve onarımını yaptığını belirten Kamil usta, "Her hafta saati kuruyordum. Ancak hastalanınca 16 yaşında gönüllülük esasına dayalı olarak dönemin cumhuriyet savcısının isteği üzerine başladığım bu işi yapamıyorum." dedi. İlçenin simgesi haline gelen saatten Türkiye'de 3-4 tane olduğunu ifade eden Karagözoğlu, tarihi saatin 'tik tak'larının yeniden duyulmasını sağlayacak ustalara da ipuçları verdi: "Saat 10.00'da durmuş. Bundan anlayan başka tamirci de olmadığı için bu şekilde duruyor. Saat, 300 kilo ağırlığında kurulum sistemine sahip. Kurulduktan sonra bu ağırlık sistemi yavaş yavaş iner ve yerle...