03 / 05 / 2024

Kamil Özkartal kim

Kamil Özkartal kim

Mimar Kamil Özkartal kimdir? Mimar Kamil Özkartal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kamil Özkartal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kamil Özkartal...

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Kamil Koç bayramda 90 bin kişiye hizmet verecek!

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, "Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek" dedi...

Kemal Erdoğan: Kamil Koç 900 bin kişiyi ulaştıracak!

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, "Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek" dedi.

Kamil Koç bayramda 900 bin yolcu taşıyacak!

Kamil Koç, ülkenin pek çok bölgesinde hızla artan yeni hatları, güvenilir ve konforlu otobüsleri ve bayrama özel ek seferleriyle Türkiye'nin en yoğun seyahat dönemlerinden biri olan Kurban Bayramı'na hazır.

Kamil Koç, 900 bin yolcuya hizmet verecek!

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan: Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek...

Kamil Koç, bayramda 900 bin yolcu taşıyacak!

Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Erdoğan, Kurban Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini ve de yaklaşık 8 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Kamil Özkartal kim Haberi

Kamil Özkartal kim

Kamil Özkartal kimdir?

Kamil Özkartal, İstanbul 1952 doğumlu. 1969 da Işık Lisesi, 1974'de DGSA Mimarlık bölümünü bitirdi.


Şantiye stajını Bad Krozingen Almanya, büro stajını Prof. Sedat Hakkı Eldem'de tamamladı.1974-75 yılları arasında Türkiye'nin 3. en yüksek binası Odakule'de çalıştı.


Adını Proje +İnşaat ile özetlediği firmasını 1977'de kurdu.Başta fabrika ve konut, eski eser, büro binaları, proje ve inşaatlarını üstlendi.


1991'den bu yana FMV Yön. Kur. Üyesi. 1996-98 yıllarında FMV Yön. Kur. Başk. Vekili,1998-2000 FMV Işık Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi ve Başkan Vekili, Mimarlar Odası Üyeliği gibi mesleki ve sosyal birçok üyeliği bulunmaktadır.


M. Kamil Özkartal Proje İnşaat

Adres: Akkavak Sok. 9/1, Nışantaşı

Tel: 0212 232 43...