28 / 08 / 2024

Kamil Özyurt

Kamil Özyurt

Oral Çelik Metal Hırdavat İnşaat ve Elektronik Malzemeler Ticaret Limited Şirketi, Kamil Özyurt tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Sefaköy Sanayi Sitesi'nde kuruldu

Kamil Okyay Sındır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili ve Deprem Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir depremi sonrası başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak kayıplarının yaşandığına dikkat çekerek, yapılan deprem konutlarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Kamil Engin Yeşil, Yeşil Yapı'dan ayrıldı!

Yeşil Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Kamil Engin Yeşil yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına Alaittin Sılaydın getirildi. 

Kamil Okyay Sındır: Fay zonuna konut yapmak büyük risk!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir depreminin ardından konut yapımı için belirlenen rezerv alanın Bornova Fay Zonu üzerinde bulunduğunu dere havzasında konut yapılmasının yaşamsal riskler barındırdığını söyledi.

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Çolak tarafından kuruldu.

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Köse tarafından açıldı. 

Kamil Özcan: Süt üreticileri azalıyor!

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, "Üreticinin bir kilogram sütünü sattığında 1,3 kilogram yem alabilmesi garanti altına alınmalı" dedi.

Tamer Özyurt: İstanbul'un geleceği için birlik olmalıyız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "İstanbul’un geleceği için birlik olmalıyız" dedi...

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi bugün Fatih'te 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Genel Müdür olarak atanan Mehmet Kamil Demirel bağımsızlık niteliğini kaybetmiş olması nedeni ile yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. 

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı!

İstanbul'un tarihi hastane binası olan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin restorasyonu tamamlandı. Hastane, İstanbul Valisinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Tamer Özyurt: Yabancıya konut satışında bu yıl 50 bini geçeriz!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Özyurt, "Yabancıya satışta bu yıl 50 bini geçeriz" dedi...

Tamer Özyurt: 2019'da öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, 2018 yılının ders çıkarma yılı olduğunu belirterek, "Artık şirketlerin öz kaynaklarına döndüğü bir döneme giriyoruz, 2019 yılında öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak" dedi...

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Kamil Özyurt Haberi

Kamil Özyurt

Oral Çelik Metal Hırdavat İnşaat ve Elektronik Malzemeler Ticaret Limited Şirketi, Kamil Özyurt tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Oral Çelik Metal Hırdavat İnşaat ve Elektronik Malzemeler Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü hırdavat inşaat ve gıda maddesinin toptan olarak alım satımını yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Oral Çelik Metal Hırdavat İnşaat ve Elektronik Malzemeler Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, İOSB Caddesi, Sefaköy Sanayi Sitesi 1 Blok...