22 / 05 / 2024

Kamil Saka kim

Kamil Saka kim

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka kimdir? Kamil Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kamil Saka, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kamil Saka...

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Balıkesir Edremit'in imar sorunu çözüldü!

Balıkesir Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantıda imar planı ile ilgili bilgiler verdi.

Edremit Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Edremit Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yaptı. Toplam 31 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda kararların çoğu oy birliği ile alındı.

Edremit Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu!

Edremit Belediye Meclisi’nde 2016 yılın son toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda yeni Devlet Hastanesi yeri ve ilçeye doğalgaz getirilmesi gibi önemli konular görüşüldü.

Edremit Meclisi'nde 45 gündem maddesinin 44'ü kabul edildi!

Edremit Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülen 45 gündem maddesinden biri oy çokluğu, diğer 44'ü oy birliği ile kabul edildi.

Balıkesir Antandros Kültür Parkı hizmete girmeye hazırlanıyor!

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Antandros antik kenti ile ilgili bilinci arttırmak, dünya çapında tanıtımını yaparak bölgeye turizm yönünden katkı sağlamak amacı ile hazırladığımız Antandros Kültür Parkı’nı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Balıkesir Edremit'te kentsel dönüşüm konuşuldu!

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka ile sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Edremit'e bölge hastanesi geliyor!

Edremit Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda bölge hastanesi yapılmak üzere gerekli plan çalışmaları için İmar Komisyonu'na havalesine karar verildi.

Edremit Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri seçildi!

Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka'nın meclise sunduğu bir yıllık çalışma raporu kabul edildi.

Edremit Belediye Meclisi'nde imar konuları komisyona sevk edildi!

Edremit Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 34 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Edremit Belediye Meclisi imar konularını karara bağladı!

Edremit Belediye Meclisi Toplandı Edremit Belediye Meclisi'nin Ocak ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. İmar Komisyonu'ndan meclis gündemine gönderilen konularda görüşülerek karara bağlandı.

Edremit kentsel tasarımla değişiyor!

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka kentsel tasarım projeleri ile Edremit'in görüntüsüne renk kattıklarını ve yaşamsal alanların daha kullanılabilir, nezih mekanlara dönüştürüldüğünü söyledi.

Edremit Belediye Meclisi Ekim toplantısında imar görüşüldü!

Edremit Belediye Meclisi'nin Ekim avı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülerek karara bağlanan 35 gündem maddesi ov birliği ile kabul edildi.

Kamil Saka kim Haberi

Kamil Saka kim

Kamil Saka kimdir?

Kamil Saka, 1954 yılında Güre’de doğdu. Annesi ev hanımı, babası ise öğretmenlik mesleğini yaptı.  İlk, orta ve lise öğrenimini Edremit’te tamamladı. 1978 yılında Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesinden mezun oldu. Edremit’e gelerek serbest mühendis ve müteahhit olarak iş hayatına atıldı. 1979 yılında Günseli Hanım ile evlendi ve bir kız çocukları dünyaya geldi.


Lise yıllarındayken siyasete ilgi duymaya başladı. Liseyi bitirdikten sonra, 1972 yılında CHP’ye üye oldu ve gençlik kollarında mücadele vermeye başladı. Üniversite yıllarında yurtsever saflarda mücadelesini sürdürdü. 12 Eylül askeri darbesinden sonra siyasi hayatı kesintiye uğradı.  Vatani görevini yedek subay olarak yerine getirerek, Edremit’e dönüp iş hayatına devam etti. Siyasi yasakların kalkması ile Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SODEP) Edremit kurucu üyeliği ve yöneticiliği görevinde bulundu. Daha sonra...