15 / 05 / 2024

Kamil Uğurlu özgeçmiş

Kamil Uğurlu özgeçmiş

Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu kimdir? Kamil Uğurlu ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Kamil Uğurlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Kamil Uğurlu'nun biyografisi...

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Kırmızı ette fiyatlar uçuşa geçmişti! Bakanlık kolları sıvadı!  

Yükselen fahiş fiyatlar her üründe olduğu gibi kırmızı et fiyatlarında da bi hayli, yükselmişti. Fahiş zamların ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı konu ile alakalı önlemlerine başvuracağını bildirdi.  

Marketlerde fiyatı uçuşa geçmişti, yine zamlanacak! Ama oradan ucuza alabilirsiniz

Et fiyatları marketlerde uçuşa geçti. Vatandaşlar aldıkları etin gramajında azaltmaya giderken, Tarım Kredi marketlerinden konuyla ilgili yeni bir adım geldi.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Elazığ'daki binalar çürük olduğu için mi yıkıldı?

Sağdaki bina... Sağlam. Soldaki... Sağlam. Ortadaki... Yıkılmış. Niçin? "Çürük olduğu" için mi? Hayır. Öyleyse... Elazığlı genç anlatıyor: "Abi... Alt kattaki daireyi, dükkân yaptılar... Dükkân büyük olsun diye de kolonları kestiler"...

Faizler düşecek mi? Bakan Albayrak açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Allah'ın izniyle 2020'ye girerken tek haneli faizleri kamu bankalarımız piyasalarımıza başlatıyor. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Çiftçi tarafından kuruldu. 

Kamil Uğurlu özgeçmiş Haberi

Kamil Uğurlu özgeçmiş

Kamil Uğurlu kimdir?

Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, 1942 yılında Dülgerlerde (Aladağ) doğdu. Ailesi aynı yıl Karaman’a taşındı. Esnaftan Arif Ağa’nın oğludur. İlköğretim ve Orta Okulunun bir kısmını Karaman’da okuduktan sonra Lise’yi Konya’da bitirdi. 


Daha sonra Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde Mimarlık eğitimi aldı. Şimdi Mimar Sinan Üniversitesi. Türk mimarlık sanatı dalında doktor oldu. Selçuk Üniversitesinde Proje, Sanat Tarihi ve Estetik dersleri verdi. Mimarlık Tarihi Anabilim Dalı Başkanlığı yaptı. Yurt içinde ve dışında önemli projeler yönetti. 


57. Hükümet döneminde 2,5 yıl TOKİ ( Toplu konut idaresi ) Başkanlığı ve 3 yıl Başbakanlık Müşavirliği yaptı. Türk Dünyası Mimarlar ve Mühendisler Birliği ( TDMMB ) Bilim Danışma Kurulu Başkanı, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Başkan Yardımcısıdır.


Kamil Uğurlu, evli ve üç çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.


İŞ...