05 / 05 / 2024

Kamir Özörnek

Kamir Özörnek

Turizm-otelcilik, eğitim, perakende ve sağlık sektörleri 2015’e hızlı girdi. Yenibiris.com ocak ayı istihdam raporuna göre turizm-otelcilik aralık ayına göre eleman arayışını daha da artırarak yine birinci oldu.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Karabağlar’da imar planları tamamlanmalı!

AK Parti’li Bilal Doğan, İlçede bir süredir devam eden planlama sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, “İzmir Büyükşehir Belediyesi, İmar Barışı uygulamasını ve bakanlığımızı örnek alsın” dedi.

Kayseri Sarız TOKİ'de örnek daireler görücüye çıktı!

TOKİ tarafından Kayseri'nin Sarız ilçesinde inşa edilen 110 konutluk projede sona gelindi. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan konutlarda örnek daireler görücüye çıkıyor.

İncek Green örnek dairesiyle ziyaretçilerini bekliyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Green’in örnek dairesi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. İncek Green’de konut sahibi olmak isteyenler, 5 yıl vade farksız, 10 yıl 0.45 ve 20 yıl 0.82 vade farkı seçenekleri ile kazancın ve mutluluğun kapısını aralıyor.

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu!

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.

Samsun Alaçam'da tarihi yapılar için örnek proje!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam’ın tarihi dokusunun gün yüzüne çıkarılması için örnek proje hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

Altınok Öz: Dönüşümde Türkiye’nin en başarılı belediyesiyiz!

Kartal Belediyesi, 2009 yılından bu yana birçok ilçe belediyesine örnek olan deprem dönüşüm, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Muş İstasyon Caddesi'nde örnek proje yapılacak!

Başkan Asya, "İstasyon Caddesinde örnek bir proje yapmak için kendi alanında tanınmış uzmanlarla görüşüyoruz, inşallah Muş'a yakışır bir proje yapacağız" dedi.

Zorlu Gayrimenkul, dünyaya örnek olacak projeler üretecek!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, Zorlu Gayrimenkul’ün gelecek planlarından da söz ederek, İstanbul’a, Türkiye’ye ve dünyaya örnek olacak projeler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

Marmara Konakları'nda vade farksız 40 taksit!

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Marmara Yapı A.Ş; İstanbul’un yeni yüzü, düzenli kentleşmenin örnek ilçesi Beylikdüzü’nde müstakil girişli bahçe villaları, farklı seçenekte daireler ve dublekslerden oluşan “Marmara Konakları” projesini hayata geçirdi.

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Kula Zühtü Bey Konağı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Kula evlerini restore etmesi, girişimcilere örnek teşkil etti. Bu kapsamda, Kula’da girişimci bir aile tarafından restore edilen ve kafeterya olarak hizmet vermeye başlayan Zühtü Bey Konağı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Kamir Özörnek Haberi

Kamir Özörnek

Eğitim, en fazla eleman aranan sektörler listesinde 4. sıradan ikinciliğe yükseldi. İş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com, iş ilanları ve iş başvuruları doğrultusunda, ocak ayı istihdam raporunu hazırladı. Rapora göre yeni yılın ilk ayında en çok eleman aranan sektörler turizm, perakende ve eğitim oldu. İş arayanlar yine en çok bankacılık-finans sektörüne iş başvurusu yaptı.  


Eğitim 2 basamak yükseldi


Eğitim ve sağlık sektörleri geçtiğimiz yılın son 3 ayına göre eleman arayışını artırdı. Aralık 2014’te en çok iş ilanı verilen sektörler sıralamasında 4. olan eğitim, ilanlarını iki katına çıkartarak 2. sıraya yükseldi.




EN ÇOK İŞ İLANI YAYINLANAN SEKTÖR-OCAK 2015





Ocak ayında bütün sektörler genelinde satış temsilcileri en çok aranan kişiler olurken, aralık ayına göre muhasebe elemanı, sekreter ve mağaza müdürü ilanlarında artış görüldü....