06 / 05 / 2024

Kamran Abdullayev

Kamran Abdullayev

Kamaran İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cömert Kahraman, Rafig Abdullayev, Kamran Abdullayev, Ülvi Abdullayev tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mbd Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbd Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Kamran Vakılov tarafından kuruldu.

Kamo Trade Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamo Trade Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da Kamran Feyzullaev tarafından kuruldu!

Nukha İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nukha İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamran Alıyev ve Mehmet Civan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Guardian Group Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Guardian Group Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamran M Khosravı ve Nahıd Khoswavı ortaklığında kuruldu.

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar'da Kamran Aghababayev tarafından kuruldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Unikal Kf İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Unikal Kf İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rasul Abdullayev ve Süleyman Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Rr Consultıng Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rr Consultıng Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vugar    Abdullayev tarafından kuruldu. 

Mr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orhan Vatansever, Cevriye Vatansever ve Ilkın Abdullayev 200 bin TL sermaye ile bugün ortaklığında kuruldu. 

TANAP 2018'in ikinci yarısında bitecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, TANAP'ın şu anda yüzde 77,3’ünün tamamlandığını ve ilk aşamada Türkiye'ye 6 milyar metreküp gaz gönderilecek kısmının 2018'in ikinci yarısı itibarıyla bitirileceğini açıkladı.

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

TANAP için dış finansman müzakeresi yürütülüyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Başkanı Rövnak Abdullayev, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) için uzun vadeli ve ucuz dış finansman sağlamak için müzakere yürüttüklerini söyledi.

Kamran Abdullayev Haberi

Kamran Abdullayev

Kamaran İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cömert Kahraman, Rafig Abdullayev, Kamran Abdullayev, Ülvi Abdullayev tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de kuruldu. 


Kamaran İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat malzemeleri -İnşaat Malzemeleri, (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve...