05 / 05 / 2024

kamu ihale başvurusu

kamu ihale başvurusu

Kamu ihalelerinde yapılacak mal veya hizmet alımları ile yapım işlerinin istekliler arasından seçilecek birisi üzerine bırakılıyor. Kamu ihalesine kimler girebilir? İşte kamu ihale kurumu başvuru şartları..

Emeklilere 10 bin TL'lik fırsat! Emekli promosyon başvurusu e-Devlet: İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024!

Kamu bankalarının emeklilere 8 bin TL ile 12 bin TL arasında promosyon ödemesine ilişkin başvurular bugün başladı. Peki emekli promosyon başvurusu e-Devlet nasıl yapılır? Garanti Bankası 2024 promosyon kaç TL? İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024

Düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kamu bankalarının başlattığı konut kredisi kampanyası, konuta olan talebi artırdı. Peki düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru ve örnek hesaplama...

0.64 faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Üç kamu bankası, kredi destek paketi kapsamında 0.64 faiz oranıyla konut kredisi imkanı sunulduğunu açıkladı. Peki 0.64 faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler? İşte 0.64 faizli konut kredisiyle ilgili ayrıntılar...

COVID-19’un kamu ihale sözleşmelerine etkisi!

Ülkemizde salgın hale gelmeye başlamış olan koronavirüs kamu ihale sözleşmelerini etkiledi. Buna göre, mücbir sebebin varlığı yükleniciye süre uzatımı verilmesi veya yüklenicinin sözleşmeyi feshetmesi için tek başına yeterli olmuyor.

İbadethaneler ile kamu taşınmazlarının imar barışı başvurusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, ibadethaneler ile kamu taşınmazlarının imar barışı başvurusu hakkında duyuru yayımlandı.. 

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın!

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın. Konya 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

42.Cadde'de 4 adımda ihale başvurusu!

Toplam 163 dükkandan meydana gelen 42.Cadde projesinde dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. İşte 42.Cadde'de 4 adımda ihale başvurusu...

TOKİ Bilecik Osmaneli 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak!

TOKİ Bilecik Osmaneli 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak. Aylık 631,72 taksitle ödeme yapılabilen projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.

İnşaat ruhsatı başvurusu nasıl yapılır?

İmar Kanunu gereğince bir yapının inşaat çalışmalarına yasal olarak başlanılabilmesi için alınması zorunlu olan izin inşaat ruhsatı olarak ifade ediliyor. Peki, inşaat ruhsatı başvurusu nasıl yapılır? İnşaat ruhsatı için neler gerekir?

Tapuda cins değişikliği başvurusu!

Tapuda gayrimenkul cins tashihi işleminin gerçekleşebilmesi için, gayrimenkul sahibinin gerekli belgeleri temin etmesi ve dilekçe ile başvuruda bulunması gerekiyor. İşte, tapuda cins değişikliği başvurusu!

Kentsel dönüşüm kira yardım başvurusu nasıl yapılır?

Taşınmazı riskli ilan edilmiş ve kentsel dönüşüm kapsamında alınmış mülk sahiplerine devlet bazı finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardım başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Karabük Safranbolu 1 adet konut başvurusu 16 Eylül'de başlayacak!

TOKİ Karabük Safranbolu 1 adet konut başvurusu 16 Eylül'de başlayacak. Aylık taksitlerin 414,92 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Riskli yapı başvurusu nereye yapılır?

Riskli yapı, riskli alan içinde yada dışında kalan ekonomik ömrünü tamamlamış, yıkılma veya ağır hasar görme ihtimali olan yapılar olarak ifade ediliyor. Peki, riskli yapı başvurusu nereye yapılır?

kamu ihale başvurusu Haberi

kamu ihale başvurusu

Kamu ihale kurumu başvuru şartları!

Kamu İhale Kanununda usul ve şartlarla mal veya hizmet alımları ile yapım işlerinin istekliler arasından seçilecek birisi üzerine bırakıldığını gösteren ve ihale yetkilisinin onayını müteakip sözleşmenin imzalanması ile tamamlanan işlemler "İhale" olarak karşımıza çıkıyor.


Peki, kamu ihalesine kimler girebilir? İşte kamu ihale kurumu başvuru şartları nelerdir?


İhaleye Katılım Kuralları


Eşik değerler

Madde 8- Bu Kanunun 13 ve 63 üncü maddelerinin uygulanmasında yaklaşık maliyet dikkate alınarak kullanılacak eşik değerler aşağıda belirtilmiştir:


a) (Değişik: 12/6/2002-4761/12 md.) Genel bütçeye dahil daireler ve katma bütçeli idarelerin mal ve hizmet alımlarında üçyüzmilyar Türk Lirası. (Dokuzyüzyirmiüçbin yediyüzyirmibir Türk Lirası)*


d) Son beş yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan mal ve hizmet alımlarına ilişkin deneyimi gösteren belgeler,


e) Devredilen işlerde sözleşme bedelinin en az % 80’inin tamamlanması şartıyla, son onbeş...