28 / 04 / 2024

kamu lojmanları ihalesi

kamu lojmanları ihalesi

Kamu, sahip olduğu 236 bin 811 lojman ile Kayseri, Gaziantep ve Eskişehir gibi büyükşehir belediyelerinin de aralarında bulunduğu 70 şehirdeki konut sayısını geride bıraktı

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Ankara'da satılık kamu konutu hissesi! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılay Mahallesi'nde yer alan kamu konutu hissesini satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki kamu konutunu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:20'de yapılacak.

Son 3 yılda 75 şirket 201 milyar TL'lik kamu ihalesi kazandı!

Son 3 senede şirketlere verilen kamu ihalelerinin sayısı açıklandı. Buna göre, 3 senede 75 şirketin toplamda 201 milyar TL büyüklüğünde kamu ihalesini aldığı belirlenirken, bu ihalelerin 140 milyar TL'den fazlasının davetle yapıldığı da ortaya çıktı. Peki listede hangi şirketler var?

Lojman satışından 1.1 milyar TL gelir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamuda tasarruf amacıyla satışa çıkarılan kamu lojmanlarından 1.1 milyar TL gelir elde edildiğini dile getirdi. 

İzmir'de 111 kamu konutu satışa çıkarıldı!

İzmir Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce Konak, Karşıyaka, Selçuk ve Karabağlar ilçelerinde bulunan 111 kamu konutu satışa çıkarılıyor. Lojmanların satışı 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek. 

Çankaya'da 129 kamu konutu satışa çıkarıldı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından Çankaya'da bulunan 129 kamu konutu satıyor. Toplam 129 adet konutun satış ihalesi 5-12 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

81 ilde 50 bin lojman satılacak!

Sıfır konuttaki kredi kampanyalarının benzeri kamu lojmanları için de uygulanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması kapsamında başlattığı çalışma kapsamında 81 ilde 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 bin lojman satılacak...

Lojman satışları yeniden başladı!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020'nin ilk yarısında bin 612 kamu konutu satıldı. Bakanlık askıya alınan satışlara yeniden başladı.

İş Bankası konut kredisi faizleri ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi için piyasadaki en uygun faiz oranlarından birini sunuyor. Banka ayrıca kamu lojmanları içinde düşük faizle kredi imkanı sağlıyor.

Milli Emlak ve bankalar arasında 'lojman kredisi' anlaşması!

Kamu lojmanlarının satışa çıkmasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile bankalar arka arkaya anlaşma yapmaya başladı. En uygun lojman kredisi hangi bankada?

2020'de 10 bin lojman satışa çıkacak!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020 yılı için 10 bin lojman için ihalesi hedefi var...

kamu lojmanları ihalesi Haberi

kamu lojmanları ihalesi

TÜİK ve Maliye Bakanlığı 2012 yılı Bütçe Gerekçesinden derlediği bilgilere göre, 2011 yılı Haziran ayı itibariyle kamuya ait lojman sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre arttı. Muş, Bingöl, Kars, Hakkari, Kilis, Tunceli, Iğdır, Ardahan, Bayburt, Bartın, Siirt ve Artvin'deki tüm konutların toplamı 222 bin 250 iken, devletin sahip olduğu lojman sayısı bu yıl itibariyle 236 bin 811'e ulaştı. İstanbul, 2 milyon 714 bin konutla Türkiye'de en fazla konuta sahip şehir. Bu ili 912 bin konutla İzmir, 903 bin konutla Ankara, 512 bin konutla Bursa, 376 bin konutla Konya izliyor. Adana'da 375 bin, Antalya'da 365 bin, Mersin'de 352 bin, Kocaeli'de 282 bin, Balıkesir'de 272 bin ve Manisa'da 244 bin konut bulunuyor. Kamuya ait lojmanların sayısı, büyükşehir statüsü olan ve 219...