22 / 05 / 2024

kamu sağlığı merkezi

kamu sağlığı merkezi

Kamu özel işbirliği kapsamında 15 şehir hastanesi bir kamu sağlığı merkezi için ihalesi daha önce tamamlanan mütteahhit firmalarla İstanbul'da 15.73 milyar lira değerinde anlaşma imzalandı....

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.

Bolu'da Kavak Toplum Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Bolu Seben Belediyesi, ilçede Kavak Toplum Sağlığı Merkezi için çalışmalara başladı.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi inşa edildi. 

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği!

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi 2 ayda açılacak!

Sakarya'da yapımına başlanan Arifiye Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı hızla ilerliyor. Merkezin 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

kamu sağlığı merkezi Haberi

kamu sağlığı merkezi


Kamu özel işbirliği kapsamında 15 şehir hastanesi, bir kamu sağlığı merkezi için toplam 15.73 milyar liralık anlaşma imzalandı.


Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı imza töreninde Erdoğan, imzalar sırasında daha önceki ihale bedellerine göre, bütün yatırımcılardan toplamda 486 milyon liralık indirim sözü alırken, yapım sürelerinin kısaltılmasını istedi.


Erdoğan, İstanbul İkitelli'de yapılacak entegre sağlık merkezine mütteahhit firma Emsaş'tan bir sporcu hastanesi eklenmesi sözü de aldı. Anlaşma törenine katılan mütteahhit firmalar arasında, Akfen Holding, Astaldi, Rönesans İnşaat, Gama Holding, Kayı İnşaat, DİA, Emsaş, Yıldızlar, Türklerler ve YDA yer...