02 / 05 / 2024

Kamuran Turgut kim

Kamuran Turgut kim

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut yeniden başkan oldu. Peki, Kamuran Turgut kimdir?

Depreme dayanıklı olmayan yapılar güçlendirilmeli!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Van Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Turgut, depreme dayanıksız yapıların güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Kamuran Turgut kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut yeniden başkan oldu. Peki, Kamuran Turgut kimdir?

İMO Van Şube Başkanlığı'nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut güven tazeledi.

Van kentsel dönüşüm kurbanı olmasın!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanı Kamuran Turgut, "Van'da deprem sonrası sahipleri tarafından ağır hasarlı ve riskli olduğu gerekçesiyle yıkılan veya AFAD tarafından yıkılanlar da 'Kentsel Dönüşüm' kapsamına alınmalı" dedi.

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Turgut Hamzaçebi: İnşaat sektöründe güven kaybı yaşanıyor!

Türkiye genelinde yaşanan inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları değerlendiren Turgut Hamzaçebi, sektörde güven kaybı yaşandığını belirterek, sebebinin marka olmuş firmaların müşterileri mağdur etmesinden kaynaklandığını söyledi.

Kamuran Turgut kim Haberi

Kamuran Turgut kim

Kamuran Turgut kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut yeniden başkan oldu.

Kamuran Turgut, 1980 yılında Van'ın Gülpınar İlçesi'nde doğdu. İlk, orta ve liseyi Van'da tamamladı. 2008 Sakarya Üniversitesi M.M.F İnşaat Bölümünü bitirdi. Prokon Müşavirlik Mühendislik firimasında kontrol amirliği yapmaktadır. 


Kamuran Turgut, evli ve 2 çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres: VALİ MİTHAT BEY MAH. DEFTERDARLIK KARŞISI 

AKAY İŞ MERK. K:4 NO:20-22 - VAN

Telefon: +90 432 2159985

Faks: +90 432 2159985


E-posta: [email protected]



İMO Van Şube Başkanlığı'nın 13. Olağan Genel Kurulu...