05 / 05 / 2024

kanada dolar bulma oyunu

kanada dolar bulma oyunu

Kanada New Brunswick'de bulunan Miramichi kentinde Facebook üzerinden başlatılan bir oyun şehir sakinlerinin tek eğlencesi oldu!

Evinizde günde 100 şeker yiyerek 100 bin dolar kazanabilirsiniz! Beş yaşından büyük herkes bu işe başvurabilir!

Kanada’da şekerleme üreticisi Candy Funhouse, evden günde 100 şeker yiyerek bir yılda 100 bin dolar elde edebileceğiniz bir iş fırsatı sağladı. Şirket, 'baş şeker sorumlusu' şeklinde adlandırılacak olan kişinin ürünlerin tadını test edeceği ve diğer "şekerolog"lardan sorumlu olacağını açıkladı.

Kanada'da ev fiyatları rekora koşuyor! Fiyatlar yüzde 44 arttı!

Kanada'da ev almak neredeyse hayal olmuş durumda. Ülkede, ev fiyatları Şubat 2022'de, önceki seneye göre yüzde 20 arttı ve 647 bin dolar oldu. Bazı yerlerde yükselişler yüzde 44'ü gördü...

Kanada’da inşaat izinlerinin değeri Ekim ayında yüzde 14,6 azaldı!

Kanada'da Ekim ayı içerisinde alınan inşaat izinlerinin değeri aylık yüzde 14.6 azalarak, 8.2 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.

Kanada'dan ABD'ye gümrük vergisi misillemesi

Kanada Başbakan Yardımcısı Freeland, ABD'nin Kanada'dan ithal ettiği alüminyuma yüzde 10 gümrük vergisi uygulama kararının ardından, 2,7 milyar dolar değerindeki Amerikan alüminyum ürünlerine yönelik yeni gümrük tarifesi uygulanacağını duyurdu.

Gayrimenkul zengini Mıng Vancou kefaletle serbest bırakıldı!

Kanada'da tutuklanan Çinli teknoloji şirketi Huawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou, 7 milyonu nakit ve 3 milyonu gayrimenkul olmak üzere 10 milyon Kanada doları kefaletle şartlı serbest bırakıldı.

Kanada'da 1.4 milyon dolara satılık arazi, ev ve 340 araç!

Kanada'da yaşayan Mike Hall isimli işadamı, 20 bin metrekarelik arazisini ve içindeki evi, atölyesi, hangarı ve 340 adet eski arabasını satıyor. İşadamı satış için 1.4 milyon Kanada Doları istiyor.

Bu evin dışı 150 bin dolar, içi 1 milyon dolar!

Kanada Toronto'da yaşayan 96 yaşındaki terzinin, dışarıdan bakıldığında sıradan bir ev görüntüsü çizen dairesi, içeriye giren herkesi şaşırtıyor. Civarındaki evler 150 bin dolar ancak ederken, terzinin evini 1 milyon dolara satışa çıkarması merak konusu oldu.

The Kennedy Condominiums projesi Türkiye'de satışa çıktı!

Türkiye kökenli SAMM Developments’ın Toronto’da hayata geçirdiği ‘’The Kennedy Condominiums’’ projesinin Türkiye satışları resmen başladı. Projede daire fiyatları 250 bin ile 400 bin Kanada doları arasında değişiyor.

Akman Holding Kanada'da konut sektörüne girdi!

Türkiye’nin ilk meyve suyu ihracatını Ersu markası ile gerçekleştiren Ali Akman, inşaat ve turizm işinde de hızlı büyüyor. Akman’ın Kanada-Toronto’da 600 milyon dolar yatırımla yükselen inşaat projesi, 1.350 konuttan oluşuyor.

Kanada Fort McMurray 9 milyar dolara yeniden inşa edilecek!

Kanada'da, hala kontrol altına alınamayan orman yangınının verdiği zarar da artıyor. Bank of Montreal analisti MacKinnon'a göre sadece Fort McMurray kentinin yeniden inşaası için 9 milyar dolar gerekecek.

Kuzey Kutbu'nda 100 Müslüman birleşip cami inşa etti!

Kuzey Kutbu'na en yakın bölge olan Nunavut'ta 100 Müslüman bir araya geldi. 800 bin Kanada Doları harcayıp, cami inşa etti. Deniz yoluyla inşaat için gerekli malzemeler getirilemediğinden, hava yolu kullanıldı.

Kanada'da inşaat ruhsatları 11.3 arttı!

Kanada'da belediyeler tarafından verilen inşaat ruhsatları toplam beklentilerin üzerinde artış gösterdi. Kanada İstatistik Kurumu'ndan (Statcan) yapılan açıklamaya göre, Aralık ayında inşaat onayları yüzde 11.3 artışla 6.92 milyar Kanada doları oldu.

Ferit Şahenk Yunanistan'daki Kanada Büyükelçilik binasını aldı!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, Yunanistan'daki Kanada Büyükelçilik binasını satın aldı. Şahenk, binaya 4.4 milyon dolar ödedi

kanada dolar bulma oyunu Haberi

kanada dolar bulma oyunu

İsminin Roman Dungarvan olduğu söylenen ve yüzünü gizleyen oyun yöneticisi, oyuna, Miramichi şehirinin bilinemeyen yerlerine 50 ve 100 dolarlık banknotlar gizleyerek başladı.

Sputnik News'da yer alan habere göre Facebook'da bulunan grup sayfasında, paraları nereye sakladığı hakkında ipuçları veren Roman Dungarvan, oyunun katılımcılarından belli bir zaman içinde parayı bulmalarını istedi. Kanada'da başlatılan bu oyun ise bazılarına Netflix'in popüler yapımı Squid Game'i anımsattı.

Oyun, 1 Mayıs'ta Facebok'ta bulunan Miramichi Mystery Machine isimli grup sayfasında yapılan "1 Mayıs 19.00 Ritchie Wharf'ta 100 dolar gizli" paylaşımıyla başladı!

Roman Dungarvan'ın başlattığı ilk oyuna onlarca insan katıldı. İpuçlarını alan insanlar skeleye akın etti ve 100 dolar saatler içinde bulundu.

Facebook sayfasında oyunun 13 Mayıs günü sona ereceğini belirten Dungarvan'ın oyun grubuna şimdiye kadar bin kişinin üzerinde katılım sağladı.

Her yeni...