20 / 07 / 2024

kanada orman ada

kanada orman ada

Kanada ormanlarında beş yıldız, çevre dostu bir tatil köyü kuruldu. Ormanada'da 12 adet ağaç ev yer alıyor...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ankara Devlet Mezarlığı ve Orman Alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi, 13479 ada 1 nolu parselin "Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)" ve "Orman Alanı" amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Kanada Cape Breton Adası’ndaki markette çalışana arazi vaadi!

Kanada’nın Cape Breton Adası’nda bir market, çalıştıracak eleman bulamayınca, ada dışından işi kabul edecek 3 kişiye bedava arazi vaat etti. İşe ilk alınan Kerry Walkins iki çocuğu ve eşiyle adaya yerleşti.

Kanada Fort McMurray 9 milyar dolara yeniden inşa edilecek!

Kanada'da, hala kontrol altına alınamayan orman yangınının verdiği zarar da artıyor. Bank of Montreal analisti MacKinnon'a göre sadece Fort McMurray kentinin yeniden inşaası için 9 milyar dolar gerekecek.

Bakan Eroğlu: Yassıada fotoğrafını görmedim ama sahtedir!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yassıada fotoğraflarıyla ilgili, "Ben görmedim ama sahtedir. Yassıada'da da bizim orman alanımız yok. Çıplak bir kaya" diye yanıtladı.

Veysel Eroğlu'ndan Yassıada açıklaması!

Yassıada'da kesilen ağaçlarla ilgili konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ben kestiklerini falan duymadım ama bir ağaç keserlerse, 20 ağaç dikeriz. Bunun sözünü veriyorum" dedi.

İrem Derici, Zekeriyaköy Orman Ada Evleri'ne taşındı!

Son günlerin yükselen yıldızı İrem Derici, şehrin kalabalığından kaçıyor. Şehrin göbeği olan Fulya’da yaşamını sürdüren sanatçı, huzurlu bir ortam için Zekeriyaköy’ü tercih etti.

Zekeriyaköy Orman Ada'da dolar kuru 2.19 liraya sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Zekeriyaköy'de 220 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği Ormanada projesindeki villalar için dolar kurunu sabitleme yoluna gitti..

Atatürk Orman Çiftliği'nden 8 dönüm Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na verildi!

ANKARA Büyükşehir Belediye Meclisi, Atatürk Orman Çiftliği’nde (AOÇ) Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait 63386 ada 6 parselde yer alan 8 bin 406 metrekarelik yerin 2 yıllığına Cumhurbaşkanlığı Sarayı için tahsis edilmesine karar verdi.

Orman Ada Zekeriyaköy'de sabit dolar imkanı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın İstanbul Zekeriyaköy'de tamamladığı Ormanada projesindeki çatı dubleksleri 28 Şubat'a kadar dolar kurunu 1.99 TL'ye sabitledi..

Kanada’da kalp şeklindeki ada 1 milyon dolara satılıyor!

Dünyanın dört bir yanındaki adalar art arda satışa çıkıyor. Bu seferki satılık ada biraz sıra dışı. Neden diye soracak olursanız hemen söyleyelim. Ada, kalp şeklinde.

Ankara Orman Çiftliği Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Ankara Orman Çiftliği Mahallesi'ndeki mülkiyeti Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'ne ait 8523 ada 10 parselin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uyulama İmar Planı askıya alındı.

Kanada’da çıkan orman yangınları kontrol altına alınamıyor!

Kanada’nın British Colombia eyaletinde günler önce başlayan ve bir türlü kontrol altına alınamayan orman yangınları giderek büyüyor. Etkili olan orman yangınları için, Avustralya’dan 80 itfaiyeci geldi

kanada orman ada Haberi

kanada orman ada
Kanada'nın Toronto kentinin kuzeybatısındaki ormanda beş yıldızlı çevre dostu bir tatil köyü kuruldu. Bu tatil yerinde sadece 12 adet ağaç ev yer alıyor. Yapılan bu ağaç evler neredeyse villa standartlarına sahip. Tek yatak odaları olan ağaç evlerde insan dışkısını gübreye çeviren kompost tuvaletler ve çevre dostu duşlar da...