20 / 07 / 2024

kanada ormanada

kanada ormanada

Kanada ormanlarında beş yıldız, çevre dostu bir tatil köyü kuruldu. Ormanada'da 12 adet ağaç ev yer alıyor...

Kanada Başbakanı Justin Trudeau evsiz kaldı!

Dünyanın hemen her ülkesinde başbakanlar genellikle kendilerine tahsis edilen konutlarda oturuyor ancak Kanada’da değil.

 Kanada’dan Türkiye çıkarması!

Geniş katılımlı Kanadalı ticari bir heyet Türkiye’ye geldi. Bu organizasyon Justin Trudeau’nun Kanada Başbakanı seçildiği 2015’ten bu yana, iki ülke arasında en önemli ticari toplantı özelliğini taşıyor. 

Akman Holding'in yeni projesi Dixon 600’den Kanada’ya davet!

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

Ormanada Evleri ödeme seçenekleri!

Yüzde 10 KDV indirimi yapılan Ormanada Zekeriyaköy projesi Eczacıbaşı Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Ormanada Evleri ödeme seçenekleri..

Ormanada Zekeriyaköy ödeme planı 2017!

İstanbul Zekeriyaköy'de Eczacı başı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ormanada projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede villa ve sıra evlere yer verildi...

Ormanada Zekeriyaköy 2017 ödeme kampanyası!

Ormanada Zekeriyaköy projesinde dolar kuru 3,09'a sabitlendi. Ormanada Zekeriyaköy 2017 ödeme kampanyası kapsamında 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kanada'dan ithal edilen bazı kereste ürünlerine vergi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından Kanada'dan ithal edilen yumuşak kereste ürünlerine yüzde 3 ila 24 arasında değişen oranlarda gümrük vergisi getirildi.

Kanada'da 1.4 milyon dolara satılık arazi, ev ve 340 araç!

Kanada'da yaşayan Mike Hall isimli işadamı, 20 bin metrekarelik arazisini ve içindeki evi, atölyesi, hangarı ve 340 adet eski arabasını satıyor. İşadamı satış için 1.4 milyon Kanada Doları istiyor.

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Fetullah Gülen Kanada'dan çiftlik mi aldı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in başka ülkeye gidebileceği iddialarına açıklık getirdi. Bozdağ, "Kanada başta olmak üzere çiftlikler satın alındığına dair ciddi istihbaratlar var." dedi.

The Kennedys Condominiums Kanada teslim tarihi!

The Kennedys Condominiums Kanada teslim tarihi Ekim 2020 olarak belirtiliyor. The Kennedys Condominiums projesinde 1.320 daire, otel ve iş merkezi olacak...

Fiat, Kanada'daki minivan fabrikasını kapatıyor!

Fiat Chrysler, parça tedarikinde yaşanan sıkıntı nedeniyle Kanada'da bulunan minivan fabrikasını kısa süre için kapatma kararı aldı.

Kanada Cape Breton Adası’ndaki markette çalışana arazi vaadi!

Kanada’nın Cape Breton Adası’nda bir market, çalıştıracak eleman bulamayınca, ada dışından işi kabul edecek 3 kişiye bedava arazi vaat etti. İşe ilk alınan Kerry Walkins iki çocuğu ve eşiyle adaya yerleşti.

kanada ormanada Haberi

kanada ormanada
Kanada'nın Toronto kentinin kuzeybatısındaki ormanda beş yıldızlı çevre dostu bir tatil köyü kuruldu. Bu tatil yerinde sadece 12 adet ağaç ev yer alıyor. Yapılan bu ağaç evler neredeyse villa standartlarına sahip. Tek yatak odaları olan ağaç evlerde insan dışkısını gübreye çeviren kompost tuvaletler ve çevre dostu duşlar da...