03 / 05 / 2024

Kanadalı turizm acenteleri erzurum

Kanadalı turizm acenteleri erzurum

Kanadalı turizm acentelerinin gözü Erzurum' da. Kanada' nın önemli turizm acentelerine envanter toplamak için Erzurum' a gelen tur operatörleri, bölgede yapılan doğa sporlarının listesini çıkartıyor.

Turizmin yeni trendi: villa kiralama!

Turizmde konaklama tercihleri değişti. Villa, daire, oda gibi konut nitelikli alanlar turizm amacıyla kiralanıyor. Ancak turizm acenteleri vatandaşların dolandırılmaması gerektiğiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, TÜİK Nisan 2019 konut satışları rakamlarını değerlendirdi. Özcan, Arap müşteri getiren turizm acentelerin emlakçılığa soyunduğunu söyledi.

Arap müşteri getiren turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İnşaat şirketlerinin yerli müşteriye farklı, yabancı müşteriye farklı fiyatlar uyguladığını belirten İSTEB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan, “Turizm acenteleri özellikle Arap müşterilerden fahiş ücretlerde hizmet bedeli  alıyor. Bu başıbozukluğun önüne geçilmeli” diye konuştu.

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi kuruldu!

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Işıklar tarafından kuruldu. 

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Baydu ve Rıdvan Seven ortaklığında kuruldu.

Başaran Ulusoy: İznik turizm cenneti olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İznik Belediye Başkam Osman Sargın'ııı daveti üzerine ilçede temaslarda bulunan Ulusoy. bir araya geldiği yetkililerden turizm alanındaki sorunları dinledi.

Turizm acenteleri Tokat'ı ziyaret etti!

Turizm acenteleri Tokat'ı gezdi. Tarihî ve turistik mekanlara hayran kaldılar. Turizm yılı ilan edilen Tokat'a davet edilen TÜRSAB'a bağlı 20 turizm acentesinden 37 tur operatörü ziyarette bulundu.

Akdeniz kruvaziyer turizminde lider olma hedefinde!

Türkiye Kruvaziyer Platformu, 2. Genel Toplantısını geçtiğimiz haftalarda Ankara 'da yaptı. Toplantıya, 16 farklı limanla kentin temsilcileri, kruvaziyer turizm acenteleri katıldı.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

Turizm acenteleri kayak kampı isteyen okullara Erciyes'i öneriyor!

Öğrencileri için kayak kampı planlayan İstanbul'daki pek çok okul kamp yeri olarak Erciyes'i tercih etmeye başladı. İstanbul'daki turizm acenteleri, kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i öneriyor.

İTO, Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

İzmir Ticaret Odası, 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı, Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak!

Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek.

Kanadalı turizm acenteleri erzurum Haberi

Kanadalı turizm acenteleri erzurum

Erzurum'da düzenlenen "Buz Tırmanış Çalıştayı"na katılan dünyaca ünlü dağcılarla bölgeyi gezen Kanadalı tur operatörleri Nick Niebuhr ve Colleen Putman, yaptıkları tespitleri rapor halinde turizm acentelerine sunacak.


Bir yandan bölgenin turizm envanterini çıkartan ikili, diğer yandan dünyaca ünlü dağcı ve kayakçılarla kentte düzenlenen faaliyetlere katılıyor. Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinde kamp yapan milli kayakçılarla pistlerde kayan Kanadalı tur operatörleri, Uzundere ve Tortum ilçelerinde milli dağcı Tunç Fındık'la donmuş şelalelere tırmanış gerçekleştirdi.


Putman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlayacakları raporun ardından Kanada'dan, Erzurum'a ve çevre illere çok sayıda turistin gelmesini sağlayacaklarını söyledi.


Erzurum'a gelmeden önce farklı branşlardaki doğa sporlarının burada aynı anda yapıldığını görmeyi beklemediklerini belirten Putman, şöyle devam etti:


"Erzurum'a ve çevre illere turist getirmek isteyen turizm acentelerine rapor hazırlamak üzere buraya geldik. Burada bir...