28 / 04 / 2024

Kanal İstanbul anketi 2020

Kanal İstanbul anketi 2020

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kanal İstanbul'a karşı olanların oranı yüzde 56" dedi.

MetroPOLL'den Kanal İstanbul anketi!

MetroPOLL Araştırma tarafından Kanal İstanbul'la ilgili yapılan anketin sonuçları duyuruldu. Ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.

İYİ Parti'den Kanal İstanbul anketi için sahte oy kullanıldı iddiası!

Sosyal medyada Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik anket paylaşan İBB Meclis üyesi İYİ Partili Taylan Yıldız 250 bin sahte evet oyu kullanıldığını dile belirtti. 

Kanal İstanbul anketi: Yüzde 35.8 evet, yüzde 49.3 hayır!

Area Araştırma’nın son anketine göre vatandaşların yüzde 49.3’ü Kanal İstanbul projesine olumlu bakmıyor. AKP seçmeninin yüzde 12’si de projeye olumlu bakmadığını belirtiyor.

İBB’den 6 soruluk Kanal İstanbul anketi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir anket hazırladı. Projeyle ilgili 6 sorunun yer aldığı ankete sadece bir kez katılım sağlanabiliyor.

İBB’den Kanal İstanbul anketi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolarla çılgın projelerle Kanal İstanbul’un İstanbul’a vereceği zararlar konusunda kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor

SONAR'dan Kanal İstanbul anketi: Yüzde 53.7 projeye karşı!

SONAR'ın anketine göre, vatandaşların yüzde 53.7'si Kanal İstanbul projesinin yapılmaması gerektiğini düşünüyor. Projeyi onaylayanların oranı ise yüzde 35.9...

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları yıl sonunda başlayacak!

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.Geçen yıl Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararı çıkan Kanal İstanbul projesinde geri sayım başlıyor.

Kanal İstanbul çalışmaları ne zaman başlayacak?

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor. 15 milyar dolara mal olacak projenin fizibilite çalışmaları tamamlandı

Ahmet Turgut: Kanal İstanbul arsa geliştirme projesidir!

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Şimşek: Kanal İstanbul açıklamalarım istismar ediliyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: " Kanal İstanbul projesinin bütçe kaynakları yerine kamu-özel işbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklamam istismar ediliyor. " şeklinde açıklama yaptı.

Kanal İstanbul süreci bir kaç ay içerisinde başlar!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ‘Çılgın Proje’ Kanal İstanbul’la ilgili “Birkaç ay içinde süreç başlayacak, projenin omurgası belirleniyor” dedi. Kanalın muhtemel güzergâhı ise Sazlıdere Barajı’nın çevresi...

Kanal İstanbul adım adım geliyor!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak. Her iki yakada 250'şer bin nüfusun yer alması kararlaştırıldı.

Kanal İstanbul anketi 2020 Haberi

Kanal İstanbul anketi 2020

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasının ana omurgasına oturttuğu “şeffaflık” ve “hesap verebilirlik” kavramlarını hayata geçirmeye devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Ortaköy’de dün akşam yapılan etkinlikte bazı açıklamalar yapan başkan Ekrem İmamoğlu, amacının, son 6,5-7 aylık icraatlarının muhasebesini vermek, güncel konuları konuşmak ve bundan sonra yapacakları hizmetleri paylaşmak olarak sıraladı.

ANKET SONUCU PAYLAŞTI: “KANAL İSTANBUL’A KARŞI OLANLARIN ORANI YÜZDE 56”


Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da 2020 yılı içinde 10 milyarlık net yatırım yapacaklarını dile getirerek, sözlerine şu şekilde devam etti: “Hemen hemen her ay 10 civarında yeni yatırımımızı göreceksiniz. 2020’de kreşlerimiz hariç 100’den fazla yatırımımızın açılışını yapacağız. Çok verimli bir 2020 yılını hazırlıyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar, bize engel...