03 / 05 / 2024

kanal istanbul dünya basını

kanal istanbul dünya basını

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği çılgın proje Kanal İstanbul dünya basınında geniş yer buldu. İşte o haberler...

Bakan Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul Projesi, sadece bizim değil, bölgemizin, dünya deniz ticaret sisteminin, Karadeniz ve Akdeniz havzasının prestij projesidir" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Dünya Kanal İstanbul'u konuşuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği çılgın proje Kanal İstanbul dünya basınında geniş yer buldu. İşte o haberler...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul müsilaj konusuna dua okutur!

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ve müsilaj meselesi hakkında değerlendirmede bulundu

Kanal İstanbul, dünyanın en sıralı projelerinden biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un dünyanın en sıralı projelerinden biri olacağını söyledi. 

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Kanal İstanbul, dünya ticaretinin rotasını Türkiye'ye çevirecek!

Kanal İstanbul'un sadece bulundukları bölgeye has projeler olmadığını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile dünya ticaretinin rotasının Türkiye'ye çevrileceğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul Türkiye'nin dünyadaki gücünü artıracak!

Yaz aylarından başlanılması planlanan Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile Türkiye'nin dünya genelinde güç ve etkinliğinin artıracağını dile getirdi. 

Kanal İstanbul yakında başlıyor!

Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, projenin dünya genelinde lojistik vizyon projesi olacağını dile getirdi. 

Adil Karaismailoğlu'ndan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un, İstanbul'u, dünya ticaretinin odak şehri haline getireceğini belirterek, ihale hazırlıkları devam eden projeye çok yakın bir zamanda başlayacaklarını belirtti.

kanal istanbul dünya basını Haberi

kanal istanbul dünya basını

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği çılgın proje Kanal İstanbul projesinde yer alan köprünün temeli dün atıldı. Kanal İstanbul haberleri dünya basınında geniş yer buldu. İşte o haberler...

Saudi Gazette "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü, planlanan güzergah üzerinde bir köprünün temellerini atarak yoğun Boğaz Boğazı üzerindeki baskıyı hafifletmeyi amaçlayan 15 milyar dolarlık bir kanal projesi olan 'Kanal İstanbul'u başlattı." cümleleriyle yer verdi.

Saudi Gazette'nin haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kanal İstanbul'u İstanbul'un geleceğini kurtaracak bir proje olarak görüyoruz. Türkiye'nin kalkınma tarihinde yeni bir sayfa açıyoruz." ifadeleri de yer aldı.

Real America News haber sitesi de çılgın projenin haberini "Kanal İstanbul: Türkiye'nin Avrupa ve Asya'yı birleştirmek istediği iddialı ve tartışmalı proje" şeklinde verdi. 

Real America News haber sitesinin haberinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kanal İstanbul...