01 / 05 / 2024

kanal istanbul kırklareli

kanal istanbul kırklareli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak nitelendirdiği ve gündemden düşmeyerek tartışmalara neden olan Kanal İstanbul, yalnızca İstanbul’u değil, Kırklareli'ni de etkisi altına alacak. Trakya Platformu Kırklareli Dönem Sözcüsü Göksal Çidem, konuya ilişkin konuştu.

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 gün sonra temeli atılacak olan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Trakya Platformu'ndan Kanal İstanbul projesine itiraz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak nitelendirdiği ve gündemden düşmeyerek tartışmalara neden olan Kanal İstanbul, yalnızca İstanbul’u değil, Kırklareli'ni de etkisi altına alacak. Trakya Platformu Kırklareli Dönem Sözcüsü Göksal Çidem, konuya ilişkin konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin gündemindeki konulara ilişkin sorulan soruları cevapladı. Ekrem İmamoğlu, gündemden düşmeyen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son zamanlarda yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada, " Deprem için büyük bir mücadeleye varız; kul, köle oluruz. Emre amade oluruz. Ama Kanal İstanbul için de karşınızda dimdik dururuz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Bir ihale yapıldı. Biz bu ihalenin de hele hele bu süreçte doğru olmadığını, böyle bir fırsatçılığın Türkiye'nin çıkarlarıyla da bağdaşmadığını ifade ettik." dedi.

Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul çıkışı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul’a karşı çıkanların geçmişte de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na da karşı çıktıklarını söyleyerek, “Yaptırmayız demişlerdi. İktidar yaptı, güçleri yetiyorsa buyursunlar, yıkabiliyorlarsa yıksınlar.” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yerel Yönetimler ve Turizm Zirvesi”nde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da zirve çıkışı kameralar karşısında, “bir rant projesi” olarak niteledikleri çılgın proje “Kanal İstanbul”a yüklendi. 

kanal istanbul kırklareli Haberi

kanal istanbul kırklareli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak nitelendirdiği ve gündemden düşmeyerek tartışmalara neden olan Kanal İstanbul, yalnızca İstanbul’u değil, Kırklareli'ni de etkisi altına alacak.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre; Kanal İstanbul'un son askıya çıkan imar planlarında kanal kapsamında iptal edilen Sazlıdere Barajı yerine İstanbul Avrupa yakasının su kaynaklarının saklanabilmesi amacıyla Kırklareli’ne Balaban ve Demirköy barajlarının yapılacağı ileri sürüldü.

Trakya Platformu Kırklareli Dönem Sözcüsü Göksal Çidem, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Kanal İstanbul ile kaybedilecek olan su kaynaklarının yerine Istrancalar’ın sularının kalanları da İstanbul’a gideceği açıktır. Ama tüm bunları planlayan, onaylayanlar burada yaşayanlara, bize sormuyor. Bizi ve burada yaşayan tüm canlıları yok sayıyorlar” diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geçtiğimiz ay tartışmalara neden olan ve gündemden düşmeyen çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili...