05 / 05 / 2024

Kanal İstanbul patlayıcı

Kanal İstanbul patlayıcı

Akşam gazetesi yazası Serkan Fıçıcı bugünkü yazısında Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Kanal İstanbul gerçekleri...

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Olmazsa olmaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı'nın (CICA) 6. Zirvesi'nden dönüşte Kanal İstanbul ile ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Kanal İstanbul gerçekleri!

Akşam gazetesi yazası Serkan Fıçıcı bugünkü yazısında Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Kanal İstanbul gerçekleri...

MetroPOLL'den Kanal İstanbul anketi!

MetroPOLL Araştırma tarafından Kanal İstanbul'la ilgili yapılan anketin sonuçları duyuruldu. Ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağcılar’da vatandaşların evinde iftara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul hakkında vatandaşlarla sohbet etti. 

Kanal İstanbul Türkiye'nin dünyadaki gücünü artıracak!

Yaz aylarından başlanılması planlanan Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile Türkiye'nin dünya genelinde güç ve etkinliğinin artıracağını dile getirdi. 

Kanal İstanbul'un inşaat çalışmalarına ilişkin dikkat çeken iddia!

Yüksek Şehir Plancısı Ayşe Yıkıcı, Kanal İstanbul için inşaat çalışmalarının 25 Nisan’da başlayacağını ileri sürdü. Yıkıcı, bu tarihten önce vatandaşların itiraz etmeleri gerektiğini dile getirdi. 

Arnavutluk'ta depremde hasar gören bina patlayıcı ile yıkıldı!

Bölge Koruma Milli Müfettişliği (IKMT) tarafından, Arnavutluk Dıraç'ta 26 Kasım 2019'ta meydana gelen depremde ağır hasar alan ve yaşanamaz ilan edilen 12 katlık bina patlayıcıyla yıkıldı.

Kanal İstanbul hakkında çarpıcı anket!

Sonar Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankete göre, vatandaşların yüzde 53.7’si çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin yapılmasına karşı çıktı. Projeyi onaylayanların oranının yüzde 35.9’da kaldığı bildirilirken vatandaşların yüzde 5’i projeyi çok iyi bildiğini dile getirdi.

Kanal İstanbul projesi depremi tetikler mi?

“Fay hatları, insanların tepinmesiyle, insanların dinamit patlatmasıyla, toprağı eşmesiyle harekete geçer mi?” diyen Yusuf Ziya Cömert, Kanal İstanbul projesinin yapılması İstanbul depremini tetiklemez dedi...

Kanal İstanbul patlayıcı Haberi

Kanal İstanbul patlayıcı

Akşam gazetesi yazası Serkan Fıçıcı bugünkü yazısında Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Fıçıcı'nın o yazısı...

Son zamanların sık sık gündeme gelen konusu Kanal İstanbul projesinde şimdi de inşaatta kullanılacak patlayıcılarla ilgili bazı iddialar gündemde.

Patlayıcı Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Kahriman konuyla ilgili merak edilen detaylara değindi.

Patlayıcı Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Kahriman "Kanal İstanbul inşaatında çevre dostu bir yaklaşımla patlayıcı mühendisliği bilim ve teknolojisi esasları çerçevesinde usulüne uygun olarak yapılacak kontrollü patlatma faaliyetlerinin su kaynakları başta olmak üzere çevredeki bina ve tesislere herhangi bir hasar verme riski yoktur" şeklinde konuştu.

Çılgın proje Kanal İstanbul "Depremi tetikler" yalanı kullanılamaz duruma geldi.

Kanal İstanbul projesinde "Maliyet Türkiye bütçesini aşar" iddiaları da çöp oldu.

Ve son olarak çılgın...