05 / 05 / 2024

Kanal İstanbulun emlağa etkisi

Kanal İstanbulun emlağa etkisi

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, Kanal İstanbul projesinin güzergahında yer alan Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde gayrimenkul fiyatlarının arttığını aktardı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber! Gram altın 4.000 TL olacak! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber... Ünlü yazar Haluk Özdil, kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamada, gram altın fiyatının 4.000 TL'ye yükselebileceğini tahmin ettiğini belirtti.

Altının kokusunu alan adam İslam Memiş uyardı! Bu tarihlerde altın ve dolar bozduran kaybeder

İsabetli tahminleriyle tanınan Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş dolar ve altın için Youtube kanalında kritik açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul ne zaman açılacak?

Birçok denizci Kanal İstanbul'un açılmasını dört gözle bekliyor. Gemi kaptanı ve işletmeci Vehbi Koç, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Torunlar GYO'dan Kanal İstanbul arazisi açıklaması!

Torunlar GYO, basın yayın organlarında çıkan Aziz Torun'un ve Torunlar GYO'nun Kanal İstanbul güzergahında arazi sahibi olduğu haberlerini yalanladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da da ne yazık ki inşa edilmek istenen bir beton kanal var. Bu kanal 16 milyon insanın hayatını olumsuz şekilde, negatif şekilde etkileyecek büyük bir tehdit ve ihanettir." dedi.

TMMOB İstanbul Şubesi'nden Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul’un birçok açıdan ciddi tahribatlara sebep olacağını ileri süren Çevre Mühendisi Raşit Deniz, kanalla, İstanbul’un bağrına son hançerin saplanacağını söyledi. 

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'dan 12 milyon TL'ye ev aldı!

Jean reklamlarında oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, kazandığını emlağa yatırdı. Bodrum'da eşi Başak Dizer için 12 milyon TL'ye ev aldı.

Kanal İstanbul için tüyler ürperten açıklama: Yapılırsa İstanbul için intihar olur!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un dev metropol için bir yıkım olduğunu söyledi.

Kanal İstanbulun emlağa etkisi Haberi

Kanal İstanbulun emlağa etkisi

Kanal İstanbul projesi güzergahındaki bölgelerin gayrimenkul fiyatlarını arttırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, projenin en çok Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinin değerlendiğini ifade etti.

Görkem Öğüt,  Kanal İstanbul projesiyle son 3 yıldır gayrimenkul fiyatlarında en çok artışın Arnavutköy’de olduğunu söyledi. Öğüt, Endeksa.com verilerine göre Eylül ayı sonu itibarıyla Arnavutköy’de ortalama konut metrekare satış fiyatının 2 bin 200 TL, konut yatırımının geri dönüş süresinin ise 25 yıl olduğunu ifade etti. 

 

Başakşehir ikinci sırada

Gayrimenkul değer artışında ikinci sırada Başakşehir’in olduğunu söyleyen Öğüt, şunları belirtti: “Başakşehir’in Güvercintepe, Şahintepe, Kayabaşı ve Altınşehir mahalleleri proje nedeniyle en fazla değer artışı görülen bölgeler olarak öne çıkıyor. Endeksa verilerine göre Başakşehir’de ortalama konut satış fiyatı 3.275 TL/m2,...