08 / 05 / 2024

Kanatlı Denizatı

Kanatlı Denizatı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, müzelerdeki hırsızlıkların önüne geçmek için bir proje başlattı. Proje kapsamında online denetlenecek müzelerden gelen kamera görüntüleri Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nde toplanacak.

Duyan duymayan kalmasın! A101’de Torku ayçiçek yağı 169 TL’ye, süzme peynir 99 TL’ye, kanatlı kurutmalı 149 TL’ye düştü!

A101, kasım ayına dev indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, Torku ayçiçek yağı 169 TL’ye, süzme peynir 99 TL’ye, kanatlı kurutmalı 149 TL’ye düştü. İşte 2 Kasım 2023 A101 fiyat listesi...

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

A101’de pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düştü!

A101, indirim konusunda ağustos ayına hızlı bir giriş yapacak. Bu kapsamda, 3 Ağustos’ta pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düşecek. İşte 3 Ağustos 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Tarım İl Müdürlüğünden çok önemli ikaz! Artık mısır bu fiyattan satılacak

Tarım Mahsülleri Ofisi TMO, stoklarında var olan mısırları, büyükbaş hayvan besici, yetiştiricileri için, kanatlı hayvan besici ve yetiştiricileri  ile yem üreticilerine 5.500 TL/ton ücretten satış yapacağını duyurdu.

Tavuk eti ihracatında Çin formülü… %353 artarak 61 milyon doları aştı!

Tavuk eti ihracatı giderek büyürken sektör son yaptığı hamlelerle Çin’e yapılan ihracata bel bağlamış durumda. Son zamanlarda su ürünleri ve hayvansal mamuller sektörü Çin'de kanatlı ürün ihracatını artırdı. Son 12 aylık döneme bakıldığında Çin'e olan beyaz et ihracatı %353 artarak 61 milyon dolara

Çiftçi dört gözle bekliyordu, sonunda tarih verildi! İşte verim deposu buğdayın tarlalarda olacağı tarih

Tarımda çiftçinin dört gözle beklediği Yerli bisküvilik buğday 'Kanatlı' iki yıl içinde çiftçinin tarlasında olacak.

Graph Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Graph Mimarlık Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Evren Kanatlı tarafından kuruldu.

Denizatı Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Denizatı Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Volkan Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zeytinburnu Denizatı Sitesi sakinleri karakolluk oldu!

Zeytinburnu’nda İETT’ye ait arazinin devredilmesinden bu yana 30 yıl geçti. Kuruma vaat edilen 240 daire tamamlanmayınca yok pahasına satıldı. Şimdi de bölge kentsel dönüşüme sokulmak istenince direnen daire sahipleri karakolluk oldu.

TOKİ Hatay Samandağ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Samandağ Belediyesi tarafından Vakıflı yolu Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde yapılacak olan toplu konutların ihalesi yapıldı.

Eskişehir'in Emlak Vergisi rekortmenleri açıklandı!

Eskişehir'in 2015 yılı 'Emlak Vergisi' rekortmenleri açıklandı. Sıralamaya Kanatlı Ailesi damgasını vurdu. Listede yine ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve Kurucusu Firuz Kanatlı ikinci, Yönetim Kurulu üyelerinden Aydan Kanatlı üçüncü ve Gülden Kanatlı Derbil dördüncü oldu.

Kuzey Kore'de Mallima Speed yükseliyor!

Mallima Speed isimli gökdelen projesi ismini mitolojik bir kanatlı attan alıyor. Efsaneye göre bu at çok uzak mesafeleri olağanüstü bir hızla kat edebiliyor.

Dubai’nin Yüzen Denizatı Villaları projesi başladı!

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.

Kanatlı Denizatı Haberi

Kanatlı Denizatı

Uşak Arkeoloji Müzesi’nden çalınan ‘Kanatlı Denizatı’ broşu, geçtiğimiz yıl mart ayında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Almanya’dan alınarak Türkiye’ye getirilmişti. Bakanlık, bu ve benzeri hırsızlık hadiselerinin yeniden yaşanmaması için bir proje başlattı. Proje çerçevesinde bütün müzeler ‘online’ denetlenecek. Bu kapsamda müzelere internet sistemi kuruluyor. Müzelerin güvenlik kameralarından gelen görüntüler, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nde toplanacak. Bakan, bakanlıktaki üst yöneticiler ve genel müdür, tek tuşla bütün müzelerin kamera görüntülerini canlı izleyebilecek ve online denetleyebilecek. Çorum’da 1917 yılında yapılan kazılarda bulunan ‘Boğazköy Sfenksi’, bir başka örnek. Bakım için götürüldüğü Almanya’dan bir daha getirilemeyen ‘Boğazköy Sfenksi’, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın girişimleriyle 94 yıl sonra bulunduğu topraklara dönmüştü. Bunun yanı sıra Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nden yıllar önce...