19 / 05 / 2024

Kanca Vinç Makine İnşaat iletişim

Kanca Vinç Makine İnşaat iletişim

Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Koyun tarafından kuruldu. 

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Koyun tarafından kuruldu. 

Son yılların gözde yatırımı vinç kiralama!

Vinç kiralama işi son yılların gözde yatırım araçlarından biri oldu. Fiyatı 100 bin avro ila 1 milyon avro arasında değişse de, birkaç yılda maliyetini çıkarıyor...

5 katlı apartman vinç desteğiyle ayakta duruyor!

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’ndeki beş katlı bir bina, yanındaki arsada yapılan temel çalışmalarında hasar gördü. Temeli kayan ve çatlaklar oluşan bina üç gündür vinçle ayakta duruyor.

İstanbul Metropol Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropol Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Efiloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Güngören, M.Nesih Özmen Mahallesi, Zeki Sokak'ta kuruldu.

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Makine İkmal Müdürlüğü'nün yeni yerinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binası yer alacak

Çanakkale Belediyesi'nin yeni hizmet binası inşaatında vinç devrildi!

Çanakkale'de yapılan belediyenin yeni hizmet binası inşaatında vinç devrildi. Kazada vincin altında kalan bir işçi öldü, bir işçi de yaralandı.

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Özkaymaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 1592 Sokak'ta kuruldu.

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Fathy Mohamed Hassan tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

SB Makine İnşaat Elektrik Elektronik Plastik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

SB Makine İnşaat Elektrik Elektronik Plastik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret A.Ş. Sait Bostan Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

FT Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FT Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Taştan tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçe. Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Artistanbul Tasarım Mimarlık ve Makine Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artistanbul Tasarım Mimarlık ve Makine Dış Ticaret Limited Şirketi, Özgür Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi'nde kuruldu.

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdi Murat Boyoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Kanca Vinç Makine İnşaat iletişim Haberi

Kanca Vinç Makine İnşaat iletişim

Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Koyun tarafından kuruldu. 


Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü sanayi ve is makineleri,cihazları ile bunlara aityedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak b. Sanayide kullanılan alüminyum, ahsap, pvc isleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. c.Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, baglantı parça ve aksanları üretmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: İçerenköy Mah.Tabiat Sok. Kargın Is M.Apt.No.14/4 Ataşehir