20 / 05 / 2024

kandilli rasathanesi müdürü mustafa erdik

kandilli rasathanesi müdürü mustafa erdik

Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü, Deprem Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik kimdir? Mustafa Erdik bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Türk ve Japon bilim insanları Marmara fayının özelliklerine ilişkin araştırmalar sürdürüyor. İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener'den deprem açıklaması!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Haluk Özener, Türkiye'de günde ortalama 3 ile 3.9 büyüklüğünde bir depremin olduğunu söyledi...

7.5 milyon sorunlu ev dönüştürülmeli!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara depreminin 19. yılı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Marmara'daki tüm binaların 15 yılda dönüşeceğini belirtti.

Golden Key Otelleri’ne yeni müdür atandı!

Golden Key Otelleri’ne Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği'ni bitiren Elif KESKİN Genel Müdür olarak atandı...

Corio Türkiye’ye yeni insan kaynakları müdürü!

Corio Türkiye'ye insan kaynakları müdürü olarak Başak Bilgin atandı...

Özyurtlar İnşaat, konut satış müdürü arıyor!

Özyurtlar İnşaat, gayrimenkul sektöründe tercihen konut satışında en az 5 yıl deneyimli konut satış müdürü arıyor

N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu!

NFN Grup tarafından Çayyolu’nda hayata geçirilen ve farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu...

N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu!

NFN Grup tarafından Çayyolu’nda hayata geçirilen ve farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu...

Tarık Gürdil Kiler GYO'da genel müdür oldu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür'ü Tarık Gürdil oldu. Gürdil, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi'nde öğrenim gördü...

Ofton İnşaat, proje müdürü arıyor!

Ofton İnşaat, bünyesinde çalışmak üzere en az 5 yıl deneyimli proje müdürü arıyor...

Ofton İnşaat, projeler müdürü ve inşaat teknikerleri arıyor!

Ofton İnşaat İstanbul şantiyelerinde görevlendirmek üzere projeler müdür, elektrik mühendisi, kesin hesap şefi yardımcısı ve inşaat teknikeri arıyor.

kandilli rasathanesi müdürü mustafa erdik Haberi

kandilli rasathanesi müdürü mustafa erdik

Mustafa Erdik kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü, Deprem Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik kimdir?


Mustafa Erdik, 1970 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun olduktan sonra 1972 ve 1975 yıllarında ABD Rice Üniversitesi’nde master ve doktora çalışmalarını tamamladı.

ODTÜ Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi Müdürlüğü, UNESCO Alp-Himalaya Bölgesi Depremselliği Projesi Yöneticiliği, United States Geological Survey kurumunda misafir araştırmacılık, Birleşmiş Milletler Uluslararası Deprem Mühendisliği Birliği Direktörlüğü, Uluslararası Afet zararlarının Azaltılması Onyılı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Princeton Üniversitesi'nde misafir öğretim üyeliği yaptı. 

200’ü aşkın teknik makale ve 6 adet kitap...