06 / 05 / 2024

kandilli yapı laboratuvarı

kandilli yapı laboratuvarı

İBB ile Boğaziçi Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Kandilli Rasathanesi kampüsüne yapı laboratuvarı kurulacak.

Deprem araştırmaları yapan, Kandilli Rasathanesi de riskli!

Deprem araştırmaları yapan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesin bulunan  binalar için “riskli yapı” kararı alındığı açıklandı. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, rasathane binalarının dönüşümü için yeni imar planı hazırladığını duyurdu.

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Kuruldu!

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Nurullah Tanhan tarafından kuruldu.

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş tarafından kuruldu.

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başgürboğa tarafından kuruldu.

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Başgürboğa tarafından kuruldu.

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketic Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okan Başgürboğa tarafından kuruldu.

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erkan Fidan tarafından kuruldu.

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Gala Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Gala Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çakır tarafından kuruldu.

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kural tarafından kuruldu.

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Demirelli ve Mustafa Demirelli ortaklığında kuruldu.

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

kandilli yapı laboratuvarı Haberi

kandilli yapı laboratuvarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Boğaziçi Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Kandilli Rasathanesi kampüsüne yapı laboratuvarı kurulacak. Ekonomist'te yer alan habere göre, Ufuk Proje Mühendislik Mimarlık inşaat tarafından yaklaşık 13 milyon TL'ye, 3 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan Yapı Laboratuvar Binası, beş katlı iki bloktan oluşacak. 29 Aralık 2021 'e kadar tamamlanması planlanan proje, İBB, Boğaziçi Üniversitesi, Edinburgh Üniversitesi'nin paydaşı olduğu Yarının Şehirleri projesi kapsamında yapılacak.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, İBB ve Boğaziçi Üniversitesi'nin ortaklığında yapılacak olan laboratuvarla İstanbul'un çoklu tehlikelere dayanıklı bir kent olmasının amaçlandığını söylüyor.

İstanbul'da yaşayanların olası afetlerden korunabilmesinde sivil toplum, belediyeler, üniversiteler ve meslek odalarının koordinasyonunun önemine dikkat çeken Polat, her paydaşın görüşünü dikkate alan çalışmaların yürütüleceğini vurguluyor.

TAM YETKİ VERİLDİ

İBB Meclisi'nin...