01 / 07 / 2024

kandıra akçakoca ilkokulu nerede

kandıra akçakoca ilkokulu nerede

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, eğitim ve bilimin AK Parti iktidarlarının en temel yatırım alanı olduğunu belirterek, 11 yıldan beri bütçeden en büyük payı eğitime ayırdıklarını söyledi...

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kandıra'daki antik mağara sit alanı ilan edildi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocareli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı kaçak yapılara geçit vermiyor. Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor.

Akçakoca Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Akçakoca Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra, bozuk yolların bakım ve onarım çalışmaları da belirlenen program dahilin de ilerliyor.

Akçakoca Belediyesi'nden kiralık akaryakıt istasyonu ihalesi!

Akçakoca Belediyesi, Düzce Akçakoca'da Hacıyusuflar Mahallesi'ne bağlı market ve tuvaletiyle birlikte akaryakıt istasyonunu kiralama işini ihaleye çıkardı. İhale 23 Temmuz 2015 Perşembe günü yapılacak...

Akçakoca'ya OSB kurulacak!

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.Yemenici ’’Bilindiği üzere OSB kurulması süreci seçimler dolayısıyla 2 ay kadar bir gecikmeye girdi." dedi.

Kandıra Karaağaç'a kültür merkezi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra 'nın Karaağaç köyüne yapılması planlanan kültür merkezi için ihale yapıldı

Kandıra Kışla Deresi’nde ıslah çalışmaları başladı!

Yaklaşık 50 yıldır her sağanak yağışta sel felaketine neden olan Kışla Deresi’nde, Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi desteğiyle ıslah çalışmaları başladı.

Kandıra-Kefken yolu tamamlandı!

Kandıra - Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.

İzmit Akçakoca Mahallesi'nde sokak düzenleme çalışması!

İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca Mahallesi’nde düzenleme yapılıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre,zemin yenilemesi yapılacak.

12 İlçenin İmar Komisyonu Kandıra'da toplandı!

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.

Kandıra'da 12 ilçenin imar komisyonu toplandı!

Kandıra'da 12 ilçenin imar komisyonu toplandı. Toplantıda imar konularında yapılan değişiklikler, yangın mevzuatında yapılan değişikliklerin imar uygulamalarına yansımaları ve otopark mevzuatında yapılan yeni düzenlemeler ele alındı.

kandıra akçakoca ilkokulu nerede Haberi

kandıra akçakoca ilkokulu nerede


Kandıra ilçesindeki Akçakoca İlkokulunun açılış töreninde konuşan Işık, eğitim ve bilimin ülkelerin geleceği olduğunu anlattı.


Gençlerin kendi değerleriyle yetiştiği sürece gelecekle ilgili kaygı duymanın mümkün olmadığını vurgulayan Işık, "Eğitim ve bilim, AK Parti iktidarlarının en temel yatırım alanı oldu. 11 yıldır bütçeden en büyük payı eğitime ayırıyoruz. İstiyoruz ki çocuklarımız çok daha iyi, en güzel ortamlarda yetişsin, öğretmensiz kalmasın, sınıflarımızda en güzel teknolojik imkanlar oluşsun. Bunun için tam 11 yıldır çok büyük gayret gösteriyoruz" ifadesini kullandı.


Şubatta 10 bin, ağustosta da 40 bin öğretmen alınacağına dikkati çeken Işık, "Yani 50 bin öğretmen bu sene eğitim kadromuza dahil olacak. Önümüzdeki 3, en geç 4 yıl içinde Türkiye'de öğretmen açığı kalmayacak. Hiçbir sınıfımız öğretmensiz kalmayacak. Bununla ilgili çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Derslik ihtiyacımızı...