20 / 05 / 2024

Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi nerede

Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi nerede

Sağlık Bakanlığı’nın Palyatif Bakım Yönergesi'ne uygun olarak ilimizde kurulması planlanan, 5 Palyatif Merkezi çalışmalarında sona gelindi.İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanelerde Palyatif Bakım Merkezi tescil işlemleri başlatıldı.

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nin eski binasına ne olacak?

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı. Eski binaya ne olacağı merak konusu oldu. Binanın okula dönüşeceği iddialarına rağmen çalışmalara başlanmadı.

Bingöl Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

2010 yılında başlanan ve yapım ihalesini AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun üstlendiği Bingöl Devlet Hastanesi inşaatı halen bitirilmedi. AKP'nin seçim malzemesi haline gelen ve 2013 yılında bitirilmesi gereken inşaat, süresi 3 kez uzatılmasına rağmen biteceğe benzemiyor.

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde son durum!

2014 yılında ihaleye çıkan ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağı açıklanan Kırklareli Devlet Hastanesi'nin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen devir teslimi hala yapılmadı. Bölge halkı ise hastane açılışının tarihini merakla beklemeye başladı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi bataklığa mı inşa edildi?

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 2 kez açılış töreni yapılmasına rağmen açılamıyor. İddiaya göre sebebi, hastanenin bataklığa inşa edilmesi ve su alması...

Batman Beşiri Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Üç yıldır yapımı tamamlanmasına rağmen hizmete giremeyen Batman Beşiri Devlet Hastanesi nihayet açılıyor. Hastane Ramazan Bayramı sonrasında açılacak.

Torbalı Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

2014 yılının ilk aylarında ihalesi yapılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Her türlü zorluğa rağmen hummalı bir şekilde çalışan işçiler şimdilerde hava şartlarının elverişliliğiyle inşaatı daha da ileriye taşıyor.

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi açıldı!

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, hizmet vermeye başlayan Yeni Arhavi Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Hastane ziyaretinde Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da hazır bulundu.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin alt yapısı tamamlanıyor!

Atatürk Devlet Hastanesi'nde sıra alt yapı eksiklikleri tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri hastane çevresinde yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları kapsamında ek şebeke çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Pursaklar Devlet Hastanesi’nde temel atma işleminin ardından çalışmalara hız verildi. Olumsuz hava şartlarına rağmen yapımı devam eden hastane inşaatında büyük bir mesafe katedildi.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Polikliniği yıkılmayacak mı?

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Poliklinik binası 7 yıl önce alınan yıkım kararının ardından dışı boyanarak güzelleştirilmeye başlandı. Yıkım kararı olmasına rağmen hastane binasının tadilata alınması ile ilgili yetkililer herhangi bir açıklama yapmadı.

Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'nde sona gelindi!

Sağlık Bakanlığı’nın Palyatif Bakım Yönergesi'ne uygun olarak ilimizde kurulması planlanan, 5 Palyatif Merkezi çalışmalarında sona gelindi.İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanelerde Palyatif Bakım Merkezi tescil işlemleri başlatıldı.

Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi nerede Haberi

Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi nerede

Sağlık Bakanlığı’nın Palyatif Bakım Yönergesi'ne uygun olarak ilimizde kurulması planlanan, 5 Palyatif Merkezi çalışmalarında sona gelindi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi tescil işlemleri başlatıldı. İl Sağlık Müdürlüğü ve Genel Sekreterlik tarafından yapılan ziyaret sonrası başlatılan işlemlerin tamamlanmasının ardından açılacak olan M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi özellikli odalarda 6 yatakla hizmet verecek.

PALYATİF BAKIM NEDİR?

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) bu kavramı ilk olarak 1989 yılında tanımlamıştır. Palyatif bakım; yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemler ile karşılaşan hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini, başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal ve ruhsal problemlerin erken tespit edilerek ve etkili değerlendirmeler yapılarak önlenmesi veya giderilmesi yolları ile arttıran bir yaklaşımdır.

ERGÜNEY'DEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili...