13 / 05 / 2024

Kandıraiş hanı kaçak yapı

Kandıraiş hanı kaçak yapı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Valide Han'a kaçak yapı kurup işlettiler!

Mahmutpaşa’da bulunan Valide Han’ın terasındaki kaçak yapıda boğaz manzaralı fotoğraf çektiren turistlerden 100 ile 1000 lira arası para alan Hakan Erbak "Kaçak bir iş yapmıyoruz" diye konuştu. Fatih Belediyesi ise kaçak yapının 5 defa mühürlendiğini ancak mührün kırıldığını belirtti...

Tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı yıkıldı!

Fatih'te, Bizans dönemine ait İrine Kulesi'nin bitişiğinde bulunan tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından balyoz kullanılarak yıkıldı.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Maçka kaçak yapılardan temizleniyor!

Yaylalardaki kaçak yapıların yıkım çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Maçka Belediye Başkanı Korray Koçhan, yayla turizminin bölge için büyük önem taşıdığına dikkat çekti..

Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocareli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı kaçak yapılara geçit vermiyor. Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor.

Kocaeli'de 28 adet kaçak yapı yıkıldı!

Kaçak yapılara geçit vermeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra'da yer alan 28 adet kaçak yapıyı yıktı

Kocaeli'deki 9 adet kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü kaçak yapılara geçit vermiyor. Kaçak yapıyla mücadele kapsamında, Karamürsel ve Kandıra ilçelerinde kaçak yapılar yıkıldı.

1984 yılında Belediye, İstanbul'un göbeğinde kaçak inşaat yaptırıyormuş!

1984 yılında İstanbul Belediyesi, İstanbul'un göbeğinde kaçak inşaat yaptırıyormuş. Belediye, Perşembe Pazarı'nda 3. derecede tarihi bir yapıyı yıkarak kazandığı arsaya, Başkan'ın sözlü emriyle kaçak işhanı yaptırmaya başlamış.

Pazarcık'ta kaçak inşaata taviz yok!

ERDOĞAN'IN 'Siyasi hayatıma da mal olsa, kaçak yapıları yıkacağım' sözünü ilke edinen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık'ın en işlek caddesindeki bir iş hanının kaçak olan son katının yıkılmasını istedi.

Kandıra'da kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapı yıkımlarına devam ediliyor. Bu kapsamda 15 kaçak yapı daha yıkıldı.

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor!

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor. Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imarsız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Kandıraiş hanı kaçak yapı Haberi

Kandıraiş hanı kaçak yapı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir işhanının çatı katındaki kaçak yapıya ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkkan, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Türkkan, ''Kocaeli Kandıra ilçe merkezinde Cumhuriyet Caddesi ve İzmit Caddesi'nin kesiştiği noktada, Gökhan İşhanı'nın en üst katındaki yarım bırakılan kaçak yapı gerek cadde üzerindeki yaya güvenliği gerekse bitişindeki Akçakoca İlkokulu'ndaki öğrencilerin güvenliğini tehdit etmektedir. Yarım bırakılan ancak imar affından yararlandığı iddia edilen kaçak kat teknik eksikleri bulunduğundan tamamlansa dahi herhangi bir afet durumunda riskli yapılaşma özelliği göstermektedir'' diye konuştu. 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın soruları:
1- Göktaş İşhanı'nın çatı katında yer alan kaçak yapı hakkında İmar Barışı kapsamında herhangi bir işlem yapılmış mıdır?
2- Adı geçen binada bulunan...