17 / 05 / 2024

Kanlıcada Cami Derneği

Kanlıcada Cami Derneği

Kanlıca'da hayırseverlerin bağışları ile yükselen Miraç Camii, mahallelinin istifadesine sunulan Kültür Merkezi ile de örnek olmaya aday...

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 12.5 bin TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 12 bin 500 TL bağış yaptı.

Harun Ergün, İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanı oldu!

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde, Kurucu Başkan Fahrettin Baykan’ın aday olmadığı kongrede, başkanlığa oy birliği ile Harun Ergün getirildi.

Emlak Konut GYO'dan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 8 milyon TL bağış yaptı.

Deniz Feneri Derneği'nden Fildişi Sahili'ne cami ve külliye!

Deniz Feneri Derneği tarafından Fildişi Sahili'nin Abidjan şehrinde yaptırılan Halil İbrahim Erten Eğitim Külliyesi ile Ndouci şehrindeki Aysel ve Şerif Fındıkkaya Camisi hizmete açıldı.

Meram Belediyesi'nden Fenerbahçe Derneği açıklaması!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanlığı'ndan, Konya Fenerbahçeliler Derneği ve son günlerdeki spekülasyonlarla ilgili açıklama yapıldı. İşte belediyenin açıklaması.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği dönüşümü konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, paydaş katılımcılarla birlikte kentsel dönüşüm ve imarda yeni yapılaşma konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Zekai İren'in başkanlığını yaptığı dernek yönetimi önderliğinde, üçüncü kez bir araya gelindi.

Cansuyu Derneği Afrika'da cami yaptıracak!

Cansuyu Derneği Fildişi Sahili Cumhuriyetinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile protokol imzaladı. Dernek Afrika'nın en fakir ülkelerinden Fildişi Sahili Cumhuriyetinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bahçesine cami yaptıracak.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı'da açtı!

Okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan sanatçı Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30'uncu anaokulunu Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde açtı.

Emekliler Derneği Çanakkale'de düşük taksitli ev için çalışma başlattı!

Türkiye Emekliler Derneği üyelerine düşük taksitlerle ev edindirme çalışmalarına başlandı. Çanakkale şube başkanlığı tarafından 1000 konutluk talep dilekçesi, TOKİ'ye iletilmek üzere Valilik Makamına sunuldu.

Kanlıcada Cami Derneği Haberi

Kanlıcada Cami Derneği

Kanlıca'da, Cami Derneği'nin yoğun ve uyumlu mesaisi ile inşa edildikten sonra mahallelilinin ihtiyacına cevap veren Miraç Camii, Kültür Merkezi ile de diğer camiilere örnek olacak. 120 kişilik tasarlanan, katılımın yoğun olduğu zamanlarda 150 kişinin yararlanabileceği Kültür Merkezi'nde birçok etkinlik düzenleniyor. 



APARTMAN TOPLANTISI BİLE DÜZENLENİYOR

Miraç Camii Kur'an Kursu Müştemilatı Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kalaycı, "Camiimizin altında adına yakışır bir Kültür Merkezi yaptırdık. Kültür Merkezimiz'de nişan yemekleri, cenaze yemekleri, apartman yönetim toplantıları düzenleniyor. Yemekli toplantılarda, talep gelmesi hâlinde aşçımız yemekleri yapıyor. Burasının kira bedeli, merkezdeki toplantı salonlarının yarısı olarak belirlendi" dedi. 



KÜLLİYE GİBİ TASARLANDI

Miraç Camii'nin geniş bir alana sahip olduğunu kaydeden Kalaycı, "Biz Miraç Camii'nin, eski dönemlerde yapılan camiilerimiz gibi külliye özelliğine sahip olmasını istedik. Şu anda Miraç Camiimiz'de hanımlara yönelik...