05 / 05 / 2024

Kantar İnşaat istihdam

Kantar İnşaat istihdam

Gaziantep'te 22 yıldan beri faaliyet gösteren Kantar İnşaat, ekonomiye destek ve istihdam seferberliği başlattı. Firma, yatırımlarına hız verecek.

İMSAD inşaat sektöründe kadın istihdamını artıracak!

Türkiye İMSAD'dan ‘İnşaat Malzemeleri Sektöründe Kadın İstihdamının Artırılmasına Yönelik Tutum Belgesi’ yayımlandı. Yapılması planlanan hedeflerin maddeleri haberimizde...

İnşaat sektöründe istihdam Mart'ta 248 bin kişi arttı!

TÜİK tarafından açıklanan Mart ayına ilişkin iş gücü istatistiklerine göre, İnşaat sektöründe istihdam Mart'ta 248 bin kişi artış gösterdi...

İnşaat sektöründe istihdam yılın ilk çeyreğinde yüzde 9,5 geriledi!

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında takvim etkilerinden arındırılmış istihdam endeksi, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,8 artış kaydetti. İnşaat sektöründe ise istihdam yüzde 9,5 geriledi...

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 7,9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin iş gücü girdi endekslerini yayımladı. İnşaat, sanayi ve ticaret hizmet sektörleri toplamında istihdam endeksi geçen yıla oranla 6,1 azaldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe istihdam azaldı!

TÜİK, 2017 yılının ikinci çeyreğine ilişkin İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri'ni açıkladı.İnşaat istihdam endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,1 azaldı.

İnşaatın milli hasıladaki payı artıyor!

İnşaat özellikle gelişmekte olan ülkelerde ekonomiyi, 4 istihdamı destekleyen önemli bir politika aracı olarak görülüyor. Daha yüksek katkı için verimliliğin artması gerekiyor.

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Burgazada VIP Kantar İnşaat Konut Projesi!

Kantar İnşaat tarafından Gaziantep'te iki blok olarak hayata geçirilen Burgazada VIP projesinde daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Burgazada VIP Gaziantep Projesi!

Burgazada VIP Gaziantep projesi 24 ay sonra teslim ediliyor. Kantar İnşaat'ın projesi Burgazada VIP, 48 daireden meydana geliyor...

Kantar İnşaat'tan ekonomiye ve istihdama destek!

Gaziantep'te 22 yıldan beri faaliyet gösteren Kantar İnşaat, ekonomiye destek ve istihdam seferberliği başlattı. Firma, yatırımlarına hız verecek.

İnşaatçılardan istihdam sözü!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, konut sektörünün 2 milyonun üzerinde istihdam sağladığını dile getirdi.

Kantar İnşaat istihdam Haberi

Kantar İnşaat istihdam

İnşaat sektöründe 22 yıldan beri faaliyet gösteren Kantar İnşaat, ekonomiye destek ve istihdam seferberliği kampanyaları kapsamında yatırımlarını artırma kararı aldı.

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kantar, "Ülkemize ve milletimize karşı bizimde sorumluluklarımız var. Bu hassas dönemde hepimiz üzerimize düşen görevi yapmak zorundaydık" açıklamasını yaptı. Türkiye'nin içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı dönemin, el birliğiyle aşılması için herkese görevler düştüğünü belirten inşaat sektörünün tecrübeli ismi Ömer Kantar, "Özellikle inşaat sektörünün, ekonominin lokomotif sektörü olduğunu kabul edersek, bizim sorumluluklarımız daha da artıyor, işsizliği azaltacak en önemli sektör, inşaat sektörüdür. Bu düşünceden hareketle, elimizi taşın altına koyduk ve şehrin değişik bölgelerindeki farklı projelerimizi aynı anda başlatma kararı aldık. Mevcut çalışan sayımıza yeni takviyeler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gerek ekonomiye katkı, gerekse hükümetin başlattığı...