17 / 07 / 2024

Kantar İnşaat

Kantar İnşaat

Kantar İnşaat yönetim kurulu başkanı Ömer Kantar, inşaat sektöründeki krizin içerisinde bulunduğumuz 2015 yılında aynen devam edeceği öngörüsünde bulundu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Burgazada VIP Kantar İnşaat Konut Projesi!

Kantar İnşaat tarafından Gaziantep'te iki blok olarak hayata geçirilen Burgazada VIP projesinde daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Burgazada VIP Gaziantep Projesi!

Burgazada VIP Gaziantep projesi 24 ay sonra teslim ediliyor. Kantar İnşaat'ın projesi Burgazada VIP, 48 daireden meydana geliyor...

Kantar İnşaat'tan ekonomiye ve istihdama destek!

Gaziantep'te 22 yıldan beri faaliyet gösteren Kantar İnşaat, ekonomiye destek ve istihdam seferberliği başlattı. Firma, yatırımlarına hız verecek.

Ömer Kantar: Konut alan karlı çıkar!

İnşaat sektöründe 21 yıldan bu yana sayısız projelere imza atan, sektörün tecrübeli isimlerinden Kantar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kantar'dan yatırımcılara tavsiyeler...

Ömer Kantar: İnşaat balonu patladı!

Kantar İnşaat yönetim kurulu başkanı Ömer Kantar, inşaat sektöründeki krizin içerisinde bulunduğumuz 2015 yılında aynen devam edeceği öngörüsünde bulundu.

Ömer Kantar: İnşaat balonu patladı!

Kantar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kantar, inşaat sektöründeki krizin içerisinde bulunduğumuz 2015 yılında aynen devam edeceği öngörüsünde bulundu.

Kantar Towers bölgenin havasını değiştirecek!

Atılım İnşaat tarafından Tosya Yolu üzerine yapılan Kantar Towers, bölgenin havasını değiştirecek. Atılım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kantar, vatandaşların Rüyalarını gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Kantar İnşaat Haberi

Kantar İnşaat

Kantar İnşaat yönetim kurulu başkanı Ömer Kantar, inşaat sektöründeki krizin içerisinde bulunduğumuz 2015 yılında aynen devam edeceği öngörüsünde bulundu. 2016 yılı için de iyimser" konuşmayan ömer kantar, “sektörde balon misali bir şişme vardı. balonun patlayacağını hep söyledik. nitekim öyle oldu" dedi.


Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Danışma Kurulu Üyesi de olan tecrübeli müteahhit Ömer Kantar, sektörün dünü ve bugünü ile gelecekle ilgili tahminlerini paylaştı. 

2014 yılı için yaptığı tahminler bire-bir tutan Ömer Kantar, 2015'in de inşaat sektörü için pek parlak geçmeyeceği tahmininde bulundu. 


"3 YIL SUNİ BİR ŞİŞME DÖNEMİ YAŞANDI" 


Ömer Kantar "Sektörde 2011-13 yılları arasında suni bir şişme söz konusu idi. Bu durum, sektöre bilinçsiz insanların girmesinden kaynaklandı. O dönemdeki rakamlar, arsaların ve konutların gerçek değeri değildi. Bu balonun bir gün patlayacağını hep...